Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις 6/2 στο κέντρο του Αμαρουσίου λόγω έργων

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στο Μαρούσι από την Τρίτη 6/2, λόγω έργων επί της οδού 28ης Οκτωβρίου. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, στο κέντρο του Αμαρουσίου βρίσκονται σε εξέλιξη τα κομβικής σημασίας αντιπλημμυρικά έργα, στο πλαίσιο των οποίων θα κατασκευαστεί τις επόμενες ημέρες ο αγωγός όμβριων υδάτων επί της οδού 28ης Οκτωβρίου. Έτσι:

Από την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου και την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024 θα υπάρξει μερικός αποκλεισμός του κόμβου Βασ. Σοφίας και 28ης Οκτωβρίου, με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της κυκλοφορίας επί της οδού
Βασ. Σοφίας (από την οδό 28ης Οκτωβρίου προς τη Λεωφ. Κηφισίας), λόγω εκτέλεσης εργασιών εκσκαφών επί της οδού. Η κίνηση στους οδηγούς οχημάτων θα επιτρέπεται προς και επί της οδού 28ης Οκτωβρίου.Από την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024 και για διάστημα δύο μηνών θα αποκλειστεί η κίνηση επί της 28ης Οκτωβρίου σε όλο το μήκος της και τα οχήματα θα επιτραπεί να διέρχονται στην οδό Βασ. Σοφίας, με κατεύθυνση προς Λεωφ. Κηφισίας. Η πρόσβαση προς την οδό Βασ. Όλγας (Σταθμός Ηλεκτρικού) θα γίνεται από την οδό Σουρή.

Διευκρινίζεται ότι το οδόστρωμα κυκλοφορίας οχημάτων θα παραμείνει κλειστό, ενώ θα έχει διασφαλιστεί η απρόσκοπτη διέλευση πεζών επί των πεζοδρομίων της οδού 28ης Οκτωβρίου.

Τα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας για το αυτό το χρονικό διάστημα θα ακολουθούν τη διαδρομή Λεωφ. Κηφισίας – Στάση στο ύψος της πλατείας Αγίας Λαύρας – στροφή στα σχολεία προς Αριστοτέλους, Βασ. Όλγας, Ηλεκτρικός Σταθμός.

The post Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις 6/2 στο κέντρο του Αμαρουσίου λόγω έργων appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα