Ενωμένοι για τη Λυκόβρυση – Πεύκη: «Χρίσμα» από τους πολίτες στην ονομαστική της εορτή της Μαρίνας Σταυράκη – Πατούλη

Ισχυρό «χρίσμα» στήριξης στην υποψήφια Δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, και στον Συνδυασμό «Ενωμένοι» στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, έδωσαν οι περισσότεροι από 2.000 συμπολίτες μας που παραβρέθηκαν στη βραδιά που διοργάνωσε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης για την ονομαστική της εορτή. Η βραδιά κύλησε σε έντονο προεκλογικό κλίμα, με ευχές εκλογικής νίκης, και ανακοινώσεις νέων υποψηφίων που ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, στη διεκδίκηση της δημαρχιακής

Αρχής Λυκόβρυσης – Πεύκης.

«Σας ευχαριστώ όλες και όλους μέσα από την καρδιά μου για τη θετική σας ανταπόκριση στο σημερινό κάλεσμα να γιορτάσουμε “Ενωμένοι” την ονομαστική μου εορτή. Σας ευχαριστώ για τις εγκάρδιες ευχές σας που θα με συνοδεύουν σε αυτόν τον προεκλογικό αγώνα μέχρι τη νίκη του Συνδυασμού μας στις 8 Οκτωβρίου. Είμαι βέβαιη ότι θα τα καταφέρουμε, γιατί στο πλευρό μου έχω ως συνυποψηφίους μια δυνατή ομάδα ανθρώπων, αποφασισμένων να πρωτοστατήσουν στην προσπάθεια για να δημιουργήσουμε καλύτερες προοπτικές για την καθημερινότητα και την ποιότητα της ζωής μας στη Λυκόβρυση και στην Πεύκη. Θα τα καταφέρουμε γιατί έχω στο πλευρό μου όλες και όλους εσάς. «Ενωμένοι» θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για τη Λυκόβρυση και την Πεύκη».

Στον χαιρετισμό της, η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις προτεραιότητες του Συνδυασμού αλλά και σε όλα αυτά, τα οποία μπορούν να πετύχουν «Ενωμένοι». «Διεκδικούμε όσα δικαιούμαστε ως Δήμος, διεκδικούμε και υλοποιούμε σημαντικά έργα όπως το κλειστό γυμναστήριο στη Λυκόβρυση, η πλατεία στην Πεύκη, η βιοκλιματική ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της Λυκόβρυσης, το 3ο ΚΑΠΗ, το Κέντρο Υγείας. Διεκδικούμε καλύτερη ποιότητα ζωής αξιοποιώντας τους πνεύμονες πρασίνου και τους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου μας για ήπιες αναπλάσεις, για δράσεις αναψυχής και ευεξίας, όπως ο χώρος δίπλα μας. Εδώ το Ο.Τ 9, αποτελεί έναν κοινόχρηστο χώρο κατάλληλο για να αξιοποιήσουμε για αναψυχή, για άθληση, γιατί θέλουμε οι γειτονιές μας να είναι ζωντανές και τους πολίτες να ζουν και να απολαμβάνουν την πόλη τους στην καθημερινότητά τους. Μια καθημερινότητα, που θέλουμε να δίνει έμφαση στην καθαριότητα, σε μεγαλύτερη ασφάλεια, σε καλύτερο φωτισμό, σε βελτιωμένη προσβασιμότητα για όλους τους συμπολίτες μας, σε έναν Δήμο που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες εξυπηρέτησης του πολίτη. Ο συνδυασμός όλων αυτών δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πιστεύω, όμως, στις δυνατότητες της Λυκόβρυσης και της Πεύκης. Ως ομάδα έχουμε τη βούληση και την ικανότητα για να το πετύχουμε. Είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι, να κάνουμε το σχέδιο μας πράξη. “Ενωμένοι” μπορούμε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για τη Λυκόβρυση και την Πεύκη. Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου δεν διακυβεύονται κομματικοί συσχετισμοί και χρίσματα, αλλά διακυβεύεται εάν οι πολίτες χωρίς αποκλεισμούς, θα μπορούν να έχουν ουσιαστικό ρόλο και λόγο στα τεκταινόμενα στην πόλη όπου ζουν και δραστηριοποιούνται. Η Λυκόβρυση και η Πεύκη μπορούν να διεκδικήσουν αποφασιστικά αυτά που δικαιούνται και τους αξίζουν. Σας καλώ να προχωρήσουμε “Ενωμένοι” για να ανταποκριθούμε δημιουργικά στις προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας. Σας καλώ, “Ενωμένοι”, να δώσουμε ισχυρή εντολή στον Συνδυασμό “Ενωμένοι” για τον Δήμο και το “αύριο”, για τη Λυκόβρυση, για την Πεύκη, για τη ζωή μας».

Η εορταστική βραδιά ολοκληρώθηκε συντροφιά με τον αγαπημένο καλλιτέχνη Λάμπη Λιβιεράτο. Με την ευκαιρία ανακοινώθηκε η συστράτευσή του με τον Συνδυασμό «Ενωμένοι» και τη Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, όπως και μία ακόμα υποψηφιότητα, της Αλίνας Μώκου, με τον Συνδυασμό «Ενωμένοι».

Μεταξύ άλλων το «παρών» έδωσαν στη γιορτή, ο βουλευτής Σπύρος Μπιμπίλας, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λούκια Κεφαλογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Πολιτισμού Βασίλης Γιαννακοπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Γιάννης Κεχρής, η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμικής Ανάπτυξης Πολύτιμη Λεονάρδου, ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής και πρώην Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Παύλος Καμάρας, ο Δήμαρχος ‘Υδρας Γιώργος Κουκουδάκης, η Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Ισότητας Φύλων του Δήμου Αμαρουσίου Ελένη Λέκκα Καλατζάκη, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Αμαρουσίου Σπύρος Σταθούλης, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών, Οικονομικών και θεμάτων Δημοτικής Κατάστασης Δήμου Καλλιθέας Βαγγέλης Μπαρμπάκος, η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Κυριακή Κανάκη, ο Πρόεδρος Β1 ΝΟΔΕ Σπύρος Αβραμάκος, ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου Παναγιώτης Μακροπόδαρος, ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ Βλάσσης Σιώμος, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι «Νέα Αρχή για την Αττική» Αναστασία Διαμαντάρα, Κατερίνα Δούμα, Ευάγγελος Κάββαλος, Νίκος Ζαρούλιας, Νικόλαος Πάχυλας, Νικόλαος Σαντοριναίος, Στέφανος Τσιπουράκης, Νίκος Χιωτάκης, Ρένα Μωραϊτάκη, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αχαρνών Ντανιέλ Μπατίστα, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου, ο Γενικός Διευθυντής του Επικοινωνία 94 fm Βασίλης Νομικός, η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Βασιλεία Ζερβού, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Ανδρέας Φουστάνος.

The post Ενωμένοι για τη Λυκόβρυση – Πεύκη: «Χρίσμα» από τους πολίτες στην ονομαστική της εορτή της Μαρίνας Σταυράκη – Πατούλη appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ενωμένοι, Λυκόβρυση – Πεύκη, Χρίσμα, Μαρίνας Σταυράκη – Πατούλη,enomenoi, lykovrysi – pefki, chrisma, marinas stavraki – patouli