Επισκέψεις σε δομές υγείας στη Νέα Ιωνία από τον Χρήστο Κανλή

Επισκέψεις σε δομές υγείας της Νέας Ιωνίας, αλλά και συνάντηση με τον δήμαρχο Παναγιώτη Μανούρη,πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ενότητα για τη Νέα Ιωνία Χρήστος Κανλής.

Ειδικότερα, την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024 βρέθηκε με κλιμάκιο της Νέας Αριστεράς στο Κέντρο Υγείας Νέας Ιωνίας με αφορμή την απομάκρυνση και μεταφορά του Φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ στην Αγία Παρασκευή, την ώρα που εκκρεμεί και η απομάκρυνση

ολόκληρης της δομής, όπως τονίζει η δημοτική παράταξη.

Στη συνέχεια συνομίλησε με τον νέο δήμαρχο σε μια «προσπάθεια ευθυγράμμισης για την επιστροφή του Φαρμακείου και τη διατήρηση του Κέντρου Υγείας στην πόλη μας», όπως αναφέρεται σχετικώς. Η συζήτηση ήταν εποικοδομητική, όπως αναφέρει ο κ. Κανλής, ενώ αναλύθηκαν πολλές παράμετροι για το πώς η Περιφέρεια, το υπουργείο Υγείας και ο Δήμος μπορούν να βοηθήσουν στην παραμονή του Κέντρου Υγείας στην πόλη.

Σήμερα (Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου) ο κ. Κανλής παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας του Κωνσταντοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου της Νέας Ιωνίας, με την τοπική Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ν. Ιωνίας, τη βουλευτή Αθηνά Λινού και το μέλος της Κ.Ε. κ. Αγγουράκη. «Το νοσοκομείο της “Αγίας Όλγας” αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς για το δημόσιο Εθνικό Σύστημα Υγείας στην πόλη μας και σε όλη τη Βόρεια Αθήνα», όπως ανέφερε ο επικεφαλής της παράταξης.

«Βρεθήκαμε ανάμεσα σε ιατρούς, νοσηλευτές και επικουρικό προσωπικό, ανάμεσα σε αυτούς που καθημερινά αγωνίζονται για εμάς ώστε να μπορούμε να δημιουργούμε, να ζούμε, να ονειρευόμαστε. Το ΕΣΥ χρειάζεται τη στήριξη της κεντρικής κυβέρνησης και της τοπική αυτοδιοίκησης. Διαχρονικά το Δημοτικό Συμβούλιο και οι διοικήσεις του Δήμου μας βρισκόμασταν δίπλα στο νοσοκομείο της πόλης και στις διεκδικήσεις των εργαζομένων του, με στόχο τη διατήρηση του δωρεάν χαρακτήρα της υγείας και τις υψηλές υγειονομικές παροχές» καταλήγει η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης.

The post Επισκέψεις σε δομές υγείας στη Νέα Ιωνία από τον Χρήστο Κανλή appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα