«Φωτιά» στο πρωτάθλημα της Super League 2: Ηττήθηκε η Κηφισιά στο Ζηρίνειο από τα Χανιά με 3-0

Ήττα σοκ από τα Χανιά, με σκορ 3-0, υπέστη η Κηφισιά στο Ζηρίνειο, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League 2, αποτέλεσμα που, σε συνδυασμό με την νίκη της Καλλιθέας, βάζει… φωτιά στο πρωτάθλημα του Β’ ομίλου, αφού πλέον οι «Βόρειοι» έχουν προβάδισμα μόλις 2 βαθμών…

Η ομάδα της Κηφισιάς είχε «φλύαρη» πρωτοβουλία στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο

μέρος έδωσε χώρο στους φιλοξενούμενους, που σκόραραν τρεις φορές και συγκεκριμένα στο 55′ με τον Μπουρσέλη, στο 79΄με τον Κόλα και στις καθυστερήσεις με τον Μάναλη.

Τώρα το ενδιαφέρον εστιάζεται στην επόμενη αγωνιστική, στην οποία οι Κηφισιώτες θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Επισκοπή, όταν η δεύτερη Καλλιθέα θα αγωνίζεται στην Ηλιούπολη.

Κηφισιά (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Μπαρμπόσα, Βαφέας, Μαζουλουξής (61′ Κουϊρουκίδης), Νοικοκύρακης, Πέιος (75′ Παπασάββας), Παυλάκης (61′ Να’α), Γκίνη (61′ Καλλέργης), Ταλάλ (75′ Αντερέγκεν), Πρίτσας, Τετέι.

Χανιά (Ταουσιάνης): Καλογέρακης, Κατσούρι (81′ Μαρτσάκης), Μπάτζιος, Γιαμπερέ, Ρότσα (81′ Σερβιλάκης), Καμαρά (61′ λ.τ Κόλα), Λεμονής, Τσέλιος, Μπουρσέλης, Μανουσάκης (75′ Μπουτσάκης), Μάναλης.

Πηγή πίνακα: Super League 2

The post «Φωτιά» στο πρωτάθλημα της Super League 2: Ηττήθηκε η Κηφισιά στο Ζηρίνειο από τα Χανιά με 3-0 appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φωτιά, Super League 2, Ηττήθηκε, Κηφισιά, Ζηρίνειο, Χανιά, 3-0,fotia, Super League 2, ittithike, kifisia, zirineio, chania, 3-0