Γ. Πατούλης: Η Αυτοδιοίκηση πυλώνας διασφάλισης της διατήρησης της υγείας των πολιτών

Παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του υπ. Υγείας, δημάρχων της Αττικής, αλλά και από όλη την Ελλάδα, κορυφαίων επιστημόνων από τον χώρο της υγείας και πλήθους αυτοδιοικητικών, ξεκίνησε το 18ο Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Δικτύου Υγιών Πόλεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ΕΔΔΥΠΠΥ (6-8 Οκτωβρίου) με τίτλο «Η Αυτοδιοίκηση κοντά στον άνθρωπο για Ενιαία Υγεία & έναν καλύτερο πλανήτη», το οποίο πραγματοποιείται στη Βούλα υπό την αιγίδα και την πλήρη ευθύνη της Περιφέρειας Αττικής.

Χαιρετισμούς

απεύθυναν στην έναρξη του συνεδρίου ο υπ. Υγείας Θ. Πλεύρης και η υφ. Υγείας Ζ. Ράπτη, ενώ κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο καθηγητής Παθολογίας Λοιμώξεων Σ. Τσιόδρας. Το συνέδριο χαιρέτισαν μέσω βιντεοσκοπημένων μηνυμάτων ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων Αδ. Γεωργιάδης, η υπ. Παιδείας Ν. Κεραμέως, ο υπ. Προστασίας του Πολίτη Τ. Θεοδωρικάκος, ο υπ. Εργασίας Κ. Χατζηδάκης, οι οποίοι συνεχάρησαν το ΕΔΔΥΠΠΥ και τον πρόεδρο του Γ. Πατούλη για το έργο τους, υπογραμμίζοντας όλοι «τη σημασία της διατήρησης της υγείας των πολιτών, μέσα κυρίως από την πρόληψη».

Παράλληλα αναγνώστηκε χαιρετισμός που απέστειλε ο υπουργός Τουρισμού Β. Κικίλιας, ενώ μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος χαιρέτισε το συνέδριο ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Καλλιθέας Δ. Κάρναβος, εκπροσωπώντας τον πρόεδρο ΚΕΔΕ Δ. Παπαστεργίου.

Τις εργασίες του Συνεδρίου άνοιξε ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του ΕΔΔΥΠΠΥ Γ. Πατούλης ο οποίος αφού ευχαρίστησε θερμά για την παρουσία τους όλους τους συμμετέχοντες, επισήμανε μεταξύ άλλων πως «η Αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄ Βαθμού διαχρονικά έχει δείξει έμπρακτα με συγκεκριμένες δράσεις, την ευαισθησία και τη σπουδή της, σε ζητήματα που σχετίζονται με τη διατήρηση της υγείας των πολιτών, με έμφαση στην πρόληψη και τον προσυμπτωματικό έλεγχο».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της περιφερειακής αρχής για το 18ο Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο του ΕΔΔΥΠΠΥΛήψη

The post Γ. Πατούλης: Η Αυτοδιοίκηση πυλώνας διασφάλισης της διατήρησης της υγείας των πολιτών appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πατούλης, Αυτοδιοίκηση,patoulis, aftodioikisi