Γ. Σγουρός: Καταφέραμε να εγκρίνουμε δέσμευση ποσού 20 εκατ. ευρώ για κατασκευή νοσοκομείου στην Ανατολική Αττική

Η παράταξη του Γιάννη Σγουρού Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «κατάφερε να εγκρίνει στο Περιφερειακό Συμβούλιο απόφαση δέσμευσης ποσού 20 εκατ. ευρώ για την κατασκευή δημόσιου Γενικού Νοσοκομείου στην Ανατολική Αττική.

«Η διοικούσα παράταξη του κ. Πατούλη δεν μπόρεσε να εμποδίσει την εισαγωγή του θέματος προς συζήτηση ως κατεπείγον, μειοψηφώντας με 46 κατά έναντι 49 ψήφων υπέρ (υπέρ ψήφισαν οι παρατάξεις Δύναμη Ζωής, Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής, Οικολογική Συμμαχία για την Περιφέρεια, Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική Ανταρσία σε

Κυβέρνηση, ΕΕ ΔΝΤ, Ανυπότακτη Αττική και κάποιοι ανεξάρτητοι περιφερειακοί σύμβουλοι)» αναφέρει η παράταξη του κ. Σγουρού και προσθέτει, μεταξύ άλλων:

«Είναι εμφανές ότι η αντίθεση του Περιφερειάρχη στην επείγουσα συζήτηση και στη συνέχεια η προσπάθεια του να αποφύγει τη δέσμευσή  του σε αυτό το κρίσιμο ζήτημα, έρχονται σε αντίθεση με την αποφασιστική δράση που χρειάζονται οι πολίτες της Αττικής».

Η αναλυτική ανακοίνωση της παράταξης για τη συζήτηση στο Περιφερειακό ΣυμβούλιοΛήψη

The post Γ. Σγουρός: Καταφέραμε να εγκρίνουμε δέσμευση ποσού 20 εκατ. ευρώ για κατασκευή νοσοκομείου στην Ανατολική Αττική appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα