Γ. Σταθόπουλος: Μεγάλη η χαρά για την υλοποίηση του έργου ανέγερσης νέου δημαρχείου Αγ. Παρασκευής

Με αφορμή την υπογραφή, από τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, η οποία δίνει το «πράσινο φως» για την ανέγερση νέου δημαρχιακού μεγάρου Αγίας Παρασκευής, ο επικεφαλής της παράταξης Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής, τέως δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Σταθόπουλος, σημειώνει ότι «το έργο δημοπρατήθηκε στη θητεία μας, το 2018, αλλά κάποιες ενστάσεις καθυστέρησαν την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την έναρξή του, που αναμένεται εντός του Ιανουαρίου 2021».

Ειδικότερα, ο κ. Σταθόπουλος αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Η

υπογραφή από τον περιφερειάρχη Γ. Πατούλη της σύμβασης ανεγέρσεως ιδιόκτητου δημαρχείου Αγίας Παρασκευής είναι ένα ξεχωριστό νέο.

Δουλέψαμε πολύ και πείσαμε την προηγούμενη περιφερειακή αρχή της Ρ. Δούρου για τη χρηματοδότηση και τη δημοπράτηση του έργου αυτού.

Έτσι και έγινε. Το έργο δημοπρατήθηκε στη θητεία μας, το 2018, αλλά κάποιες ενστάσεις καθυστέρησαν την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την έναρξη του έργου που αναμένεται εντός του Ιανουαρίου.

Μονός μου έζησα τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου όπου όλες οι, τότε, παρατάξεις της αντιπολίτευσης ήταν αντίθετες με το έργο αυτό και μάλιστα με ιδιαίτερη οξύτητα, ανέλπιστα ιδιαίτερη οξύτητα. Ας είναι.

Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά ακριβώς γιατί πέτυχαμε να υλοποιήσουμε ένα μεγάλο έργο για την πόλη μας! Να σημειώσω εδώ ότι όλες οι δημοτικές αρχές βοήθησαν ώστε να ολοκληρωθούν οι μελέτες του έργου, μελέτες στις οποίες βασίστηκε ο αγώνας και η επιτυχία μας στην Περιφέρεια (το ότι ο νυν δήμαρχος καταψήφιζε τις μελέτες επιώ δεκαετία περίπου, μέχρι που ανήλθε στον θώκο, του το συγχωρούμε).

The post Γ. Σταθόπουλος: Μεγάλη η χαρά για την υλοποίηση του έργου ανέγερσης νέου δημαρχείου Αγ. Παρασκευής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σταθόπουλος, Μεγάλη, Παρασκευής,stathopoulos, megali, paraskevis