Για τα σχεδιαζόμενα μεγάλα έργα στο Ηράκλειο συζήτησαν Ν. Μπάμπαλος και Γ. Πατούλης

Για τα τρία μεγάλα έργα-παρεμβάσεις που αναμένονται στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής συζήτησαν ο δήμαρχος της πόλης της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος, με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος, με τον περιφερειάρχη συζήτσαν και σχεδίασαν τα τελικά βήματα στην κατεύθυνση της υλοποίησης τριών μεγάλων και απαραίτητων παρεμβάσεων για την πόλη.

Ειδικότερα, για την αποκατάσταση και την ανακαίνιση των τριών σεισμόπληκτων σχολείων, συμφώνησαν να επισπευστεί η διαδικασία της υπογραφής

της απαιτούμενης προγραμματικής σύμβασης, ώστε να μπουν το γρηγορότερο μπροστά τα έργα, τα οποία, πλέον, δεν αφορούν μονάχα την επιδιόρθωση των ζημιών από τον σεισμό, αλλά την ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση των κτηρίων.

Για την ανάπλαση της λεωφόρου Ηρακλείου, μελετήθηκαν οι τελευταίες ρυθμίσεις που απαιτούνται πριν την τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου, ώστε να ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου.

Τέλος, για το Κάτω Ψαλίδι, μετά την επιτυχή ένταξη της περιοχής στο Σχέδιο Πόλης, συζητήθηκε η πράξη εφαρμογής, που ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα.

The post Για τα σχεδιαζόμενα μεγάλα έργα στο Ηράκλειο συζήτησαν Ν. Μπάμπαλος και Γ. Πατούλης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηράκλειο, Μπάμπαλος, Πατούλης,irakleio, babalos, patoulis