Γυναικείος Δημοκρατικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής – Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας Κατά των Γυναικών

Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας Κατά των Γυναικών στέλνει ο Δημοκρατικός Γυναικείος Σύλλογος Αγίας Παρασκευής.

Mεταξύ άλλων ο σύλλογος αναφέρει:

Με αφορμή την επέτειο της Παγκόσμιας Ημέρας εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών, ο Δημοκρατικός Γυναικείος Σύλλογος Αγίας Παρασκευής (μέλος ΟΓΕ) απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες της βιοπάλης «που οργίζεστε με τη βία, την κακοποίηση, τις δολοφονίες παιδιών και γυναικών που αγωνιάτε για τα παιδιά σας και τα παιδιά όλου του

κόσμου μπροστά στα φρικιαστικά εγκλήματα που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας που αισθάνεστε εγκλωβισμένες μέσα στις βίαιες και βάρβαρες συνθήκες ζωής και δουλειάς, που σας εξουθενώνουν και σας ξεζουμίζουν καθημερινά.

Η σαπίλα και η δυσωδία που φέρνουν στην επιφάνεια οι απανωτές αποκαλύψεις περιστατικών βίας σε βάρος γυναικών και παιδιών δεν αποτελούν «μεμονωμένη και ακραία» συμπεριφορά.

Συμμετέχουμε μαζικά και μαχητικά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Παρασκευή, 25 Νοέμβρη ατις 5μμ, στο Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29)».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση του συλλόγου

The post Γυναικείος Δημοκρατικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής – Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας Κατά των Γυναικών appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα