Με έδρα το Μαρούσι η «Wolt» καλύπτει όλα τα Βόρεια Προάστια

Δεύτερο dark store (αποθήκες, όπου διατίθενται τα προϊόντα αποκλειστικά ηλεκτρονικά) προστέθηκε στο δίκτυο της «Wolt» και συγκεκριμένα στο Μαρούσι. Η παράδοση των προϊόντων supermarket θα εξυπηρετεί τους κατοίκους στα Βόρεια Προάστια!

Οι πελάτες της «Wolt» μπορούν πλέον να κάνουν τις παραγγελίες τους για όλα τα ψώνια supermarket, μέσω του WoltMarket, με την παραγγελία τους να φτάνει στην πόρτα τους σε 20 με 30 λεπτά. Στα ηλεκτρονικά ράφια του WoltMarket έχει τοποθετηθεί ευρεία γκάμα προϊόντων με 2.000 κωδικούς, που

διαρκώς εμπλουτίζεται και καλύπτει όλες τις ανάγκες σε τρόφιμα, συσκευασμένα προϊόντα και είδη προσωπικής υγιεινής.

Η τεχνολογική υπεροχή της εφαρμογής, σε συνδυασμό με τις παραδόσεις 7 ημέρες την εβδομάδα, από τις 09:00 έως τις 00:00, και τη δυνατότητα live tracking της παραγγελίας, επιτρέπει στους πελάτες της «Wolt» να απολαμβάνουν τον ελεύθερο χρόνο τους αποκλειστικά με όσα τους φέρνουν χαρά, όπως αναφέρει η εταιρεία.

Οι περιοχές που εξυπηρετούνται από το νέο dark store είναι οι εξής: Παπάγου, Ψυχικό, Νέο Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Γέρακας, Μελίσσια, Βριλήσσια, Μαρούσι, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Μεταμόρφωση, Νέα Φιλαδέλφεια, Χαλάνδρι,Χολαργός, Γαλάτσι και Νέα Ιωνία. Σημειώνεται ότι για τις επόμενες δύο εβδομάδες προσφέρεται δωρεάν διανομή για κάθε παραγγελία από το WoltMarket.

«Συνεχίζουμε τη δυναμική ανάπτυξη του WoltMarket με ένα ακόμη dark store στην Αττική, ενώ επεξεργαζόμαστε σχέδια για την περαιτέρω γεωγραφική επέκταση» δήλωσε ο Δημήτρης Καρέλος, γενικός διευθυντής της «Wolt» για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα και πρόσθεσε: «Αφουγκραζόμαστε τις καταναλωτικές ανάγκες και προσαρμοζόμαστε στις προτιμήσεις των καταναλωτών, προσφέροντας τους καθημερινά περισσότερες επιλογές πάντα με την ασφάλεια και την ταχύτητα της “Wolt”».

Σημειώνεται ότι η Ελλάδα είναι από τις πρώτες χώρες στις οποίες η «Wolt» αναπτύσσει ένα δίκτυο dark store που λειτουργούν συμπληρωματικά στο online delivery προϊόντων λιανικής, ενισχύοντας τις διαθέσιμες επιλογές με προϊόντα super market.

The post Με έδρα το Μαρούσι η «Wolt» καλύπτει όλα τα Βόρεια Προάστια appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα