Η Παυλίνα Βουλγαράκη εντυπωσίασε το κοινό του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Μία αξέχαστη βραδιά έζησαν τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου οι δημότες Φιλοθέης – Ψυχικού με την υπέροχη συναυλία της νεαρής καλλιτέχνιδας Παυλίνας Βουλγαράκη και της τετραμελούς μπάντας της, στο Cine Φιλοθέη.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, η σαγηνευτική τραγουδίστρια ερμήνευσε δικά της τραγούδια όπως τους «Λαβύρινθους», το «Πως συνεχίζεται η ζωή», τις «Χίλιες ζωές», την «Ηλιαχτίδα», αλλά και πασίγνωστες, πολυαγαπημένες ατμοσφαιρικές ελληνικές και ξένες επιτυχίες της Δήμητρας Γαλάνη, της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, αλλά και της Άννας Βίσση, ενώ εντυπωσίασε

στο φινάλε με το «Δίχτυ» του Σταύρου Ξαρχάκου σε στίχους Νίκου Γκάτσου.

Ο αγαπημένος θερινός κινηματογράφος του κοινού μετατράπηκε σε έναν θαυμάσιο υπαίθριο χώρο μουσικής γεμάτο από υπέροχα τραγούδια για «ανοιχτό ουρανό», με οδηγό τις συγκινήσεις και αναμνήσεις.

Ο δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης, καλωσορίζοντας την τραγουδίστρια, και δημότη Φιλοθέης-Ψυχικού. στο μοναδικό περιβάλλον του Cine Φιλοθέη, τόνισε πως «απόψε είμαστε τυχεροί που έχουμε την Παυλίνα και τους μουσικούς της στο Προάστιό μας, πιο ώριμη μουσικά -αν και τόσο νέα- ώστε να μας ταξιδέψει στον δικό της κόσμο της τέχνης και των τραγουδιών».

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η υπεύθυνη πολιτιστικών δράσεων του Δήμου Νικόλ Δημητρακοπούλου.

«Ήμασταν όλοι μαζί, μία μουσική πνοή σε αυτό το δροσερό και μελωδικό βράδυ» σημειώνει η δημοτική αρχή.

The post Η Παυλίνα Βουλγαράκη εντυπωσίασε το κοινό του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παυλίνα Βουλγαράκη, Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού,pavlina voulgaraki, dimou filotheis – psychikou