Η Περιφέρεια Αττικής στον αγώνα δρόμου του «Όλοι μαζί Μπορούμε» στην Πεντέλη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος αγώνας του «Όλοι μαζί μπορούμε» για το περιβάλλον που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (14/4) στην Πεντέλη, παρουσία της αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Λουκίας Κεφαλογιάννη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μικροί και μεγάλοι έτρεξαν στους αγώνες 5 & 10 χλμ. και 1 χλμ. (τα παιδιά είχαν δωρεάν συμμετοχή), ενώ με τα έσοδα του αγώνα θα αγοραστούν δέντρα που θα φυτευτούν στο βουνό την επόμενη φυτευτική περίοδο.

Εκπροσωπώντας

τον περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά, η Λ. Κεφαλογιάννη δήλωσε: «Αυτός είναι ο δεύτερος αγώνας δρόμου του “Όλοι μαζί Μπορούμε” για το Περιβάλλον και η Περιφέρεια Αττικής είναι παρούσα και ενώνει τις δυνάμεις της, ενισχύοντας το μήνυμα ότι καθένας από εμάς είναι μέρος μιας μεγάλης αλυσίδας με στόχο την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και τη δράση για την προστασία του περιβάλλοντος».

Παράλληλα, η αντιπεριφερειάρχης μοίρασε συγχαρητήρια στους διοργανωτές και τον επικεφαλής Γ. Σπανολιό για τη συνολική κοινωνική δράση αλλά και για την ξεχωριστή πρωτοβουλία, καθώς και σε όλους τους συμμετέχοντες.

Στη δράση παρούσα ήταν και η δήμαρχος Πεντέλης Νατάσσα Κοσμοπούλου, που συνεχάρη τους εκατοντάδες πολίτες κάθε ηλικίας που συμμετείχαν για να συμβάλλουν στην αποκατάσταση του τοπίου στο βουνό. «Τέτοιες δράσεις ωφελούν το Περιβάλλον, ενεργοποιούν τους πολίτες και βοηθούν στη διάχυση  αισθημάτων αλληλεγγύης και προσφοράς» δήλωσε χαρακτηριστικά.

The post Η Περιφέρεια Αττικής στον αγώνα δρόμου του «Όλοι μαζί Μπορούμε» στην Πεντέλη appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα