Ηράκλειο Αττικής: Αστυνομικοί απομακρύνουν ηλικιωμένο από τις γραμμές του Προαστιακού

Ένα περιστατικό ηλικιωμένου που βρέθηκε να κινείται στις γραμμές του Προαστιακού στο Νέο Ηράκλειο κλήθηκε να διαχειριστεί η Αστυνομία. Όπως αναφέρει, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής Χρήστος Μπαλάσκας την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της Νέας Ιωνίας έλαβε σήμα απο το Κέντρο να μεταβεί σύντομα στον προαστιακό σταθμό του Ν. Ηρακλείου, αναφέροντας ότι ένας ηλικιωμένος άνδρας κινούνταν στις γραμμές του τρένου με κίνδυνο να παρασυρθεί

από τον συρμό.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Δ 211-1/Β, μαζί με τον επικεφαλής αξιωματικό της, με τους αστυνομικούς να κατεβαίνουν στις γραμμές και να κινούνται κατά μήκος τους προκειμένου να εντοπίσουν τον άνδρα, για τον οποίο δεν γνώριζαν τίποτα, αν δηλαδή ήθελε να βάλει τέρμα στη ζωή του ή του συνέβαινε κάτι άλλο. Πράγματι, μετά απο λίγο, εντόπισαν τον ηλικιωμένο, ενώ ταυτοχρόνως στο σημείο έφτασε και ο συρμός, τον οποίο και ακινητοποίησε ο οδηγός του. Οι αστυνομικοί, μαζί με τον υπαστυνόμο επικεφαλής τους και με την πολύτιμη βοήθεια ενός περαστικού, ο οποίος δήλωσε άστεγος, επιβίβασαν τον ηλικιωμένο στο τρένο και τον αποβίβασαν στην αποβάθρα. Εκεί περελήφθη από περιπολικό προκειμένου να μεταφερθεί στο σπίτι του, κοντά στους οικείους του.

«Να, λοιπόν, το ανθρώπινο σκέλος της άμεσης δράσης. Το έργο της είναι ποικίλο. Μια κυρία περνώντας απαθανάτησε τη στιγμή που ο ηλικιωμένος μπαίνει στο περιπολικό. Όταν οι πολίτες βοηθούν, το έργο μας γίνεται ευκολότερο. Μπράβο στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και στον επικεφαλής αξιωματικό!!!» καταλήγει η σχετική ανάρτηση του Χρ. Μπαλάσκα.

The post Ηράκλειο Αττικής: Αστυνομικοί απομακρύνουν ηλικιωμένο από τις γραμμές του Προαστιακού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα