Ήττα με 4-0 στο «Καραϊσκάκη» για την Κηφισιά για την 5η αγωνιστική της Super League

Δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού η Κηφισιά, η οποία έχασε στο «Καραϊσκάκη» με σκορ 4-0, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League, δείχνοντας όμως -για άλλη μια φορά- ότι κοιτά στα μάτια όλους τους αντιπάλους.

Έτσι, παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι είχαν την περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας, οι «Βόρειοι» όποτε βγήκαν στην κόντρα… λαχτάρισαν

την ερυθρόλευκη άμυνα, όπως στο 8ο λεπτό, όταν ο Τετέι βρέθηκε απέναντι στον Πασχαλάκη, σούταρε, αλλά ο πορτιέρο του Ολυμπιακού απέκρουσε. Μάλιστα, στο αμέσως επόμενο λεπτό ήταν και πάλι η Κηφισιά που δημιούργησε ευκαιρία, με τον Ιπαλίμπο όμως να σουτάρει άουτ.

Τελικώς, το γκολ ήρθε από τον Ολυμπιακό στο 21′, με τον Ελ Κααμπί να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι, ενώ μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ποτένσε. Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, παρότι ο Ολυμπιακός είχε τις ευκαιρίες να ανοίξει κι άλλο το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πειραιώτες κέρδισαν ακόμη ένα πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γιόβετιτς στο 64′, ενώ το τελικό 4-0 έγραψε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, με κεφαλιά του Ιμπόρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Κίνι, Ρέτσος (74΄ Πορόσο), Ντόι, Ορτέγκα, Αλεξανδρόπουλος (58΄ Καρβάλιο), Σκάρπα, Καμαρά (46΄ Ιμπόρα), Σολμπάκεν (69΄ Μπιέλ), Ποντένσε, Ελ Κααμπί (58΄ Γιόβετιτς).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Κρίστινσον, Μπαρμπόσα (61΄ Ίλιεφ), Αγμπενιένου, Βαφέας, Τσάπαν, Πέιος (72΄ Αντούνες), Παπασάββας (72΄ Κωνσταντακόπουλος), Ιπαλίμπο (80΄ Παρράς), Τετέι, Μασούρας (61΄ Γκόμπελιτς), Αντερέγκεν.

Πηγή πίνακα: slgr.gr

The post Ήττα με 4-0 στο «Καραϊσκάκη» για την Κηφισιά για την 5η αγωνιστική της Super League appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ήττα, 4-0, Καραϊσκάκη, Κηφισιά, Super League,itta, 4-0, karaiskaki, kifisia, Super League