Κ. Χατζηδάκης: Και με δική μου προτροπή το έργο στο Ηλιακό Χωριό

«Ο ΟΑΕΔ χρηματοδοτεί το νέο αποχετευτικόδίκτυο στο Ηλιακό Χωριό στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης και με δική μου προτροπή. ΟΟΑΕΔ είναι ο ‘’καθολικός διάδοχος’’ του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας πουκατασκεύασε αυτό το ‘’χωριό’’. Πρότυπο για τα δεδομένα της εποχής, που αφέθηκεόμως στην τύχη του.

Με τη σύμβαση ανάμεσα στον Δήμο, τονΟΑΕΔ και την ΕΥΔΑΠ δίνεται επιτέλους λύση στο απαράδεκτο

πρόβλημα που αντιμετωπίζουνπερίπου 450 οικογένειες στον Οικισμό. Και οι πολίτες με τους οποίους συνομίλησαμου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους που προχωρεί αυτό το έργο.

Το Ηλιακό Χωριό έγινε πριν από μερικέςδεκαετίες ως ένα έργο καινοτομίας. Καινοτομία που έχει σχέση με την εξοικονόμησηενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος. Από εκεί και μετά παρατηρήθηκανδυστυχώς σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητα των κατοίκων. Προώθησα λοιπόναπό την πρώτη στιγμή αυτό το έργο για δύο λόγους: πρώτον, διότι διετέλεσαυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Και δεύτερον, διότι τώρα είμαιπροϊστάμενος του ΟΑΕΔ, ο οποίος έπρεπε να αναλάβει τη σχετική υποχρέωση.

Θα είμαι δίπλα στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης και τον δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη για να αντιμετωπίσουμε μαζί και τα υπόλοιπα σοβαρά προβλήματα στο Ηλιακό Χωριό, αλλά και γενικά στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης», ανέφερε στο facebook ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης -βουλευτής Βόρειου Τομέα της Ν.Δ., Κωστής Χατζηδάκης, μετά την επίσκεψή του στην περιοχή.

The post Κ. Χατζηδάκης: Και με δική μου προτροπή το έργο στο Ηλιακό Χωριό appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα