Κανόνες στις εργασίες τρίτων σε δρόμους και πεζοδρόμια της Αγίας Παρασκευής βάζει η δημοτική αρχή

Στο… απροχώρητο φαίνεται ότι έφθασε η κατάσταση με τις εργασίες τρίτων σε δρόμους και πεζοδρόμια στην Αγία Παρασκευή, με αποτέλεσμα η δημοτική αρχή να προχωρά στο «πάγωμα» κάθε νέας άδειας εργασιών έως ότου ολοκληρωθούν οι ζημιές που ήδη έχουν προκληθεί.

Ειδικότερα, σε σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος αναφέρει:

Με στόχο την άμβλυνση των προβλημάτων που προκαλούνται σε διερχόμενους οδηγούς και πεζούς από τα έργα, δεν θα δοθούν νέες άδειες για ανάλογες εργασίες, μέχρι την αποκατάσταση όσων είναι σε
εξέλιξη. Εξαίρεση αποτελούν τα έργα που στόχο έχουν την επισκευή βλαβών των δικτύων. Θα επιβάλλονται αυστηρά πρόστιμα σε όσους δεν τηρούν τα μέτρα ασφαλείας κατά την εκτέλεση των εργασιών.Η αποκατάσταση των βλαβών που έχουν προκληθεί είτε στο οδόστρωμα είτε στα πεζοδρόμια θα γίνεται υπό τον έλεγχο και μόνο με βάση τις προδιαγραφές που έχει θέσει η τεχνική υπηρεσία του Δήμου. Σε αντίθετη περίπτωση, όσοι εκτελούν έργα θα υποχρεούνται να συμμορφωθούν με τις προδιαγραφές που έχουν προσδιοριστεί.

The post Κανόνες στις εργασίες τρίτων σε δρόμους και πεζοδρόμια της Αγίας Παρασκευής βάζει η δημοτική αρχή appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα