ΚΑΠΗ Βριλησσίων: Επετειακή εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου

Επετειακή εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ Βριλησσίων την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιαννης, σε μία σεμνή και λιτή γιορτή μόνο για τα μέλη του ΚΑΠΗ που είναι εμβολιασμένα, λόγω της οδηγίας για τον covid-19, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή.

Παρευρέθηκαν: Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αγωγής υγείας πρόεδρος του ΟΚΠΑΔΒ και του ΚΑΠΗ

Β. Αρσένη-Λάμπρου, η αντιδήμαρχος Ανθρωπίνου Δυναμικού και αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΔΒ Μαλακού Χρ., ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Βαφειάδης Κ., ο πρόεδρος της 1ης Σχολικής Επιτροπής και μέλος του Δ.Σ. του ΟΚΠΑΔΒ Λιακόπουλος Κ., τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΚΠΑΔΒ Κωστούλας Ν, Πολίτης Κ., κ. Μαντινιδου, κ. Καππάς και το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΗΒ Εμμανουέλα Ασημακόπουλου.

Η εκδήλωση περιελάβανε ποιήματα που απήγγειλαν μέλη του ΚΑΠΗ (κ. Σίμου, κ. Γρατσιά, κ. Τέλειου, κ. Κωστούλας) και έκλεισε με τραγούδια της εποχής από τη σοπράνο Μάλιαρη Α. Στο πιάνο ο μαέστρος Βελεγράκης Άγγελος. Η εορτή πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Βριλησσίων, από το ΚΑΠΗ όπως κάθε χρόνο. «Ζήτω η Ελλάδα μας» αναφέρει ο ΟΚΠΑΔΒ.

The post ΚΑΠΗ Βριλησσίων: Επετειακή εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα