Κατά κύματα χτυπά η κακοκαιρία «Daniel» την Αττική – Προβλήματα σε Μαρούσι και Κηφισιά

Η κακοκαιρία «Daniel» που χτυπά κατά κύματα από το πρωί της Τετάρτης 6 Σεπτεμβρίου και την Αττική, ξαφνιάζοντας ακόμη και τους μετεωρολόγους που ομολογούν ότι δεν περίμεναν τέτοιους όγκους νερού, προκάλεσαν και εξακολουθούν να προκαλούν αρκετά προβλήματα σε περιοχές του Λεκανοπεδίου.

Τα Βόρεια Προάστια δεν θα μπορούσαν να μείνουν ανεπηρέαστα, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται για την ώρα στο Μαρούσι, όπου η Αμαρουσίου – Χαλανδρίου, πριν το ύψος της Φραγκοκκλησιάς, ήταν απροσπέλαστη λίγο πριν τις 8.30 το βράδυ, αλλά και στην Κηφισιά,

όπου η Αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Ερυμάνθου, από το ύψος της υπόγειας γέφυρας της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας.

Ενδεικτικό της σφοδρότητας των καιρικών φαινομένων είναι το γεγονός ότι μόλις λίγο πριν τις 8.30 το βράδυ εστάλη μήνυμα του 112 εστάλη στους κατοίκους της Αττικής στο οποίο γινόταν έκκληση για περιορισμό των μετακινήσεων, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη ισχυρές βροχές και καταιγίδες, με άμεσο κίνδυνο για πλημμυρικά φαινόμενα.   

Πηγή στοιχείων: iefimerida.gr και protothema.gr

The post Κατά κύματα χτυπά η κακοκαιρία «Daniel» την Αττική – Προβλήματα σε Μαρούσι και Κηφισιά appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κατά, Daniel, Αττική – Προβλήματα, Μαρούσι, Κηφισιά,kata, Daniel, attiki – provlimata, marousi, kifisia