Κηφισιά: Παρουσίαση δύο βιβλίων-ημερολογίων από το Ίδρυμα «Το Σπίτι του Ηθοποιού» και την ακαδημία ποδοσφαίρου «Δομάζος» στις 26/1

Η πρόεδρος Ασπασία-Νίνα Βλάχου και το Δ.Σ. του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Δήμου Κηφισιάς προσκαλούν τους πολίτες στην παρουσίαση δύο ιστορικών βιβλίων – ημερολογίων (πολιτισμού & αθλητισμού) από το Ίδρυμα «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ» και την ακαδημία ποδοσφαίρου «ΔΟΜΑΖΟΣ».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023, στις 19:00, στο δημαρχείο Κηφισιάς (αίθουσα «Δήμαρχος Β. Γκατσόπουλος», Διονύσου & Μυρσίνης).

Συντονίζει
η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, δημοσιογράφος Νίνα Βλάχου. Χαιρετισμός εντεταλμένου συμβούλου αθλητισμού & αντιδημάρχου Αχιλλέα Κουρέπη.

Τα έσοδα της πώλησης των βιβλίων θα διατεθούν στο ίδρυμα «Το Σπίτι του Ηθοποιού» και σε φιλοζωικούς συλλόγους υπό την επίβλεψη του Μίμη Δομάζου.

The post Κηφισιά: Παρουσίαση δύο βιβλίων-ημερολογίων από το Ίδρυμα «Το Σπίτι του Ηθοποιού» και την ακαδημία ποδοσφαίρου «Δομάζος» στις 26/1 appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα