Κοινωνία Παρούσα: Aδυναμία συντονισμού κατά τη διάρκεια της «Μήδειας» στον Δήμο Κηφισιάς

Η «Κοινωνία Παρούσα στην Κηφισιά, Ν. Ερυθραία, Εκάλη και η επικεφαλής της Αγγελική Παπάζογλου, με την ευκαιρία της συζήτησης που έγινε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 24ης Φεβρουαρίου για την κακοκαιρία «Μήδεια» και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο Δήμο Κηφισιάς, σημειώνει ότι «η αδυναμία συντονισμού έδωσε την εικόνα εγκατάλειψης των τριών πόλεων του Δήμου και των συμπολιτών μας».

Ειδικότερα, η Κοινωνία Παρούσα αναφέρει τα εξής, στη σχετική ανακοίνωση:

Χωρίς να αμφισβητούμε τις μεγάλες προσπάθειες των υπηρεσιών και των

εργαζομένων του Δήμου μας που βρέθηκαν στο πεδίο της μάχης, η αδυναμία συντονισμού έδωσε την εικόνα εγκατάλειψης των τριών πόλεων του Δήμου και των συμπολιτών μας.

Επιπλέον οι δρόμοι (πλην των κεντρικών αρτηριών) παρέμειναν κλειστοί με αποτέλεσμα οι δημότες να βρεθούν εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους, ενώ, λόγω της διακοπής ηλεκτροδότησης, υπήρξε παρατεταμένη διακοπή υδροδότησης.

Από την άλλη, ο μεγάλος αριθμός κομμένων δέντρων στον Δήμο μας και σε όμορους Δήμους αποτελεί μία μεγάλη οικολογική καταστροφή.

Παρότι υπήρχε προαναγγελία της κακοκαιρίας εντούτοις όπως αποδείχτηκε στην πράξη υπήρξε αδυναμία, τόσο του κρατικού μηχανισμού: αυτήν τη φορά δεν ενεργοποιήθηκε ο αριθμός εκτάκτων αναγκών 112, ενώ κλείστηκε η Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας από το ύψος της Καλυφτάκη, αποκλείοντας τους πολίτες.

Ολόκληρη η σχετική ανακοίνωση της παράταξης Κοινωνία Παρούσα Download

The post Κοινωνία Παρούσα: Aδυναμία συντονισμού κατά τη διάρκεια της «Μήδειας» στον Δήμο Κηφισιάς appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κοινωνία Παρούσα, Aδυναμία, Μήδειας, Δήμο Κηφισιάς,koinonia parousa, Adynamia, mideias, dimo kifisias