«Κοντά στον Δημότη» με 104 μαθητικές υποτροφίες από τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού

O Δήμος Παπάγου – Χολαργού ανακοίνωσε ότι, σε συνεργασία με σχολές χορού-ωδεία, αθλητικούς συλλόγους και φροντιστήρια ξένων γλωσσών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, εξασφάλισε και για το σχολικό έτος 2023-2024 τις παρακάτω 104 υποτροφίες για μαθητές και νέους, μέλη οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα:

16 υποτροφίες σε σχολές χορού.39 υποτροφίες σε ωδεία.27 υποτροφίες σε αθλητικούς συλλόγους.22 υποτροφίες σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών.

Η εν λόγω δράση

υλοποιείται στο πλαίσιο λειτουργίας του προγράμματος «Κοντά στον δημότη».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις για υποτροφία έως την Τετάρτη, 20/09/2023, είτε στο πρωτόκολλο (Περικλέους 55, ισόγειο) είτε ηλεκτρονικά στο protocol@dpapxol.gov.gr ή στο mathanasakou@dpapxol.gov.gr, προσκομίζοντας/αποστέλλοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Εφόσον υπάρξουν ενδιαφερόμενοι περισσότεροι του αριθμού των υποτροφιών, η αρμόδια επιτροπή παρακολούθησης του προγράμματος «Κοντά στον Δημότη», όπως αυτή έχει οριστεί με τη σχετική απόφαση του Δ.Σ., θα προβεί σε αξιολόγηση και επιλογή των ωφελούμενων με βάση οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια, με στόχο την στήριξη συμπολιτών μας που ανήκουν σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.

Για περισσότερες πληροφορίες: Γραφείο Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας και Προώθησης της Απασχόλησης, κα Μαρία Αθανασάκου–Μουντάκη – τηλ. 213 2002831-893/6944699587).

Δείτε αναλυτικά τις θέσεις, τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τις αιτήσεις εδώ.

The post «Κοντά στον Δημότη» με 104 μαθητικές υποτροφίες από τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κοντά, Δημότη, 104, Δήμο Παπάγου – Χολαργού,konta, dimoti, 104, dimo papagou – cholargou