Κυριακή χωρίς αυτοκίνητα στο παραδοσιακό κέντρο της Κηφισιάς στις 10/4

Κυριακή χωρίς αυτοκίνητα στο παραδοσιακό κέντρο Κηφισιάς είναι στις 10 Απριλίου 2022, από τις 10:00 έως και τις 18:00, σύμφωνα με τη δράση που διοργανώνει ο Δήμος.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος καλεί όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στη δράση, αλλάζοντας τις συνήθειές τους για μια ημέρα και επιλέγοντας για την μετακίνηση τους μέσα φιλικά στο περιβάλλον.

Εξάλλου, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, το παραδοσιακό κέντρο

της Κηφισιάς προσφέρεται για περπάτημα στις γραφικές γειτονιές με τους καταπράσινους κήπους και τα καλοδιατηρημένα αρχοντικά, αλλά και για γευστικές απολαύσεις στα γραφικά καφέ και εστιατόρια του Δήμου.

Η κίνηση των οχημάτων δεν θα επιτρέπεται κατά τις ώρες της δράσης στους δρόμους Αργυροπούλου, Παπαδιαμάντη, Παναγίτσας, Κολοκοτρώνη, Λεβίδου, Κασσαβέτη, Διονύσου, Πεντέλης, Γεωργαντά, Δημοσθένους και Κύπρου. Η διοχέτευση της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα γίνεται μέσω εναλλακτικών διαδρομών.

Για τον ασφαλή αποκλεισμό του παραδοσιακού κέντρου της Κηφισιάς για τα αυτοκίνητα και την παραχώρηση του δημόσιου χώρου σε πεζούς και ποδηλάτες θα συνδράμουν η Τροχαία Κηφισιάς και η Δημοτική Αστυνομία.

 Η δράση «Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο» είχε πραγματοποιηθεί και στο πλαίσιο του Mobility Week του προγράμματος «SPARCS», τον Σεπτέμβριο με ιδιαίτερη επιτυχία, όπως υπογραμμίζει η δημοτική αρχή.

The post Κυριακή χωρίς αυτοκίνητα στο παραδοσιακό κέντρο της Κηφισιάς στις 10/4 appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα