Λαϊκή Συσπείρωση Λυκόβρυσης – Πεύκης: Η επιλεκτική μνήμη και ευαισθησία της δημοτικής αρχής

Έσπευσε η δημοτική αρχή να αποκαταστήσει την «αλήθεια» για τα δημοσιεύματα που βρήκε στα μέσα κοινωνική δικτύωσης σχετικά με τα δάση της περιοχής μας.

Φαίνεται ενοχλήθηκε από την τραγική εικόνα και την κριτική που γίνεται στην τωρινή διοίκηση που έχει σκορπίσει στις «καινούριες» παρατάξεις που επιδιώκουν να βρεθούν στη διοίκηση του Δήμου.

Η δημοτική αρχή, συνεχίζοντας τη γνωστή μετάθεση των ευθυνών, πετάει το μπαλάκι στο σμπαραλιασμένο δασαρχείο, που έχει αποψιλωθεί από δασοφύλακες και άλλο προσωπικό, για την κατάσταση που βρίσκονται τα δάση.

Φυσικά όλες οι δημοτικές αρχές

που έχουν περάσει από το δήμο όλα τα προηγούμενα χρόνια, ευθυγραμμισμένες πλήρως με την πολιτική των εκάστοτε κυβερνήσεων, έχουν συμφωνήσει στη μεταφορά των αρμοδιοτήτων στους δήμους, χωρίς τους απαραίτητους πόρους, κάτι που αποτυπώνεται και στα δάση του Δήμου μας.

Αφού τη Δημοτική αρχή, την έπιασε τόσο μεγάλη ανάγκη να μας ενημερώσει για τα δάση της περιοχής μας, για αυτά που έκανε και για αυτά που δεν μπορεί να κάνει γιατί δεν έχει την έγκριση από το δασαρχείο, γιατί δεν μας ενημερώνει ότι το δάσος βρίσκεται σε κίνδυνο μιας κάποιοι υποτιθέμενοι ιδιοκτήτες «εξ Αμερικής» διεκδικούν το μισό άλσος Μορέλλα με κάτι χρυσόβουλα από την Τουρκοκρατία.

Γιατί δεν ενημερώνει το λαό της περιοχής για το τι πήγε στραβά με την ενοικίαση του αναψυκτήριου στο Δημαρχείο Πεύκης που μας στοίχησε 550.000 ευρώ, ενώ τώρα σπεύδει να το ξανανοικιάσει, τη στιγμή που υπάρχουν ανάγκες από χώρους άθλησης, πολιτισμού, φροντίδας ηλικιωμένων στην περιοχή μας.

Ας ψάξουν οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι στα συρτάρια του Δήμου για τη μελέτη που υπάρχει από το 2005, για έργα ολοκληρωμένης προστασία και ανάδειξης των Αλσών Μορέλλα και Κάζδαγλη, και να προχωρήσει σε ουσιαστικά μέτρα για τα δάση που έχει ο Δήμος μας πριν να είναι αργά.

Ας γίνει και αυτό κριτήριο ψήφου για τις ερχόμενες εκλογές, και αντικείμενο πάλης για το λαό της περιοχής που βλέπει τα δάση μας να μαραζώνουν μέρα με τη μέρα γιατί οι δημοτικές αρχές κάνουν «ό,τι μπορούν» και όχι ό,τι πρέπει.

Στις ερχόμενες τοπικές εκλογές Ψηφίζουμε-Στηρίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση στο δήμο και στην Περιφέρεια για να μπουν οι πραγματικές μας ανάγκες στο προσκήνιο.

The post Λαϊκή Συσπείρωση Λυκόβρυσης – Πεύκης: Η επιλεκτική μνήμη και ευαισθησία της δημοτικής αρχής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα