ΛΑ.ΣΥ. Αμαρουσίου: Μαρούσι 2023 – Ένας ακόμη αντιλαϊκός προϋπολογισμός

«Αντιλαϊκό» χαρακτηρίζει τον προϋπολογισμό του Δήμου για το 2023 η Λαϊκή Συσπείρωση Αμαρουσίου, η οποία επισημαίνει ότι «στο χέρι της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων είναι να διεκδικήσουν αγωνιστικά αυτό που δικαιούνται και είναι εφικτό να το έχουναπαλλαγμένοι από τους εκμεταλλευτές του μόχθου τους».

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της με τίτλο «Μαρούσι 2023 – Ένας ακόμη αντιλαϊκός προϋπολογισμός» η ΛΑ.ΣΥ. Αμαρουσίου αναφέρει:

«Η Λαϊκή Συσπείρωση Αμαρουσίου βρίσκεται σταθερά σε γραμμή αντιπαράθεσης και καταγγελίας της πολιτικής

αυτής, που συμπλέει και υλοποιεί σε τοπικό επίπεδο τους σχεδιασμούς των κυβερνήσεων των αστικών κομμάτωνμε αποκλειστικό κριτήριο τα κέρδη του κεφαλαίου, σε βάρος των όρων διαβίωσης και εργασίας του Μαρουσιώτικου λαού, του λεηλατημένου εισοδήματός του, της υγείας του.

Οι δικές μας προτεραιότητες είναι οι λαϊκές ανάγκες για ζωή με δικαιώματα. Αυτό, στο επίπεδο της τοπικής διοίκησης, σημαίνει εξασφάλιση από τον κρατικό προϋπολογισμό όλων των αναγκαίων λειτουργικών δαπανών της, και κάλυψη όλων των βασικών έργων υποδομής, περιβαλλοντικής διαχείρισης και θωράκισης απέναντι σε φυσικές καταστροφές. Να μειωθούν δραστικά τα τέλη καθαριότητας στην προοπτική κατάργησής τους με ταυτόχρονη πρόσθετη φορολόγηση του κεφαλαίου. Ακόμη, εξασφάλιση της λειτουργίας και ανάπτυξη νέων δημόσιων κοινωνικών δομών με σύγχρονες, δωρεάν παροχές και υπηρεσίες για όλους. Κατάργηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας μέσω παραχώρησης δημοτικών και άλλων δημόσιων υπηρεσιών σε ιδιώτες με ΣΔΙΤ και με κάθε άλλο τρόπο.

Στο χέρι της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων είναι να διεκδικήσουν αγωνιστικά αυτό που δικαιούνται και είναι εφικτό να το έχουναπαλλαγμένοι από τους εκμεταλλευτές του μόχθου τους».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της ΛΑ.ΣΥ. ΑμαρουσίουΛήψη

The post ΛΑ.ΣΥ. Αμαρουσίου: Μαρούσι 2023 – Ένας ακόμη αντιλαϊκός προϋπολογισμός appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα