«Μαγευτικές βραδιές» στο 2ο Φεστιβάλ Πεντελικού Όρους

Μαγευτικές βραδιές, όπως τις χαρακτηρίζουν οι διοργανωτές, με πλήθος κόσμου προσέφερε το 2ο Φεστιβάλ Πεντελικού Όρους: την Παρασκευή 1/9 με τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο από τη συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ και το Σάββατο 2/9 με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και την Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Ειδικότερα, η Χορωδία της ΕΡΤ, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Μιχάλη Παπαπέτρου, με την ενορχήστρωση του Κωστή Κριτσωτάκη, τη συνοδεία στο πιάνο του Θάνου Μαργέτη

και του εννεαμελούς ορχηστρικού συνόλου, παρουσίασε με μοναδικό τρόπο γνωστά τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο, προσφέροντας μια ποιοτική καλλιτεχνική βραδιά στους εκατοντάδες πολίτες που παρευρέθηκαν στη συναυλία. Την επομένη, δύο καταξιωμένες ερμηνεύτριες, η Ελεονώρα Ζουγανέλη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη, χάρισαν σε ένα πρωτοφανές εξαιρετικό σε πλήθος και παλμό κοινό μια σπάνια εμπειρία, με τραγούδια από ένα πλούσιο ρεπερτόριο.

Στο σύντομο χαιρετισμό της, η δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά τόνισε: «Το Φεστιβάλ Πεντελικού καταξιώνεται στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης όλο και περισσότερο μέρα με τη μέρα και αυτό αποδεικνύεται από την πρωτοφανή παρουσία του κόσμου σήμερα εδώ. Βρισκόμαστε στην κορύφωση του Φεστιβάλ με εκπληκτικές εκδηλώσεις, πρωτόγνωρες για την πόλη μας, τόσο για την ποιότητά τους, όσο και για το επίπεδο ψυχαγωγίας που παρέχουν στους συμπολίτες μας. Ευχαριστώ όλους όσοι εργάστηκαν και συνεχίζουν να εργάζονται για την σημαντική επιτυχία που σημειώνει το Φεστιβάλ». Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Νεολαίας, Εκπαίδευσης Ενηλίκων και υπεύθυνη Δημοτικής Κοινότητας Νέας Πεντέλης Φωτεινή Μαρκαντώνη και η αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πολεοδομίας, Τεχνικών Υπηρεσιών και υπεύθυνη Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης Άντα Μπούσουλα.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ. στην Πλατεία της Νέας Πεντέλης, το Φεστιβάλ υποδέχεται την Έλενα Παπαρίζου, ενώ θα ρίξει την αυλαία του το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στο 8 μ.μ. στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας με τη μεγάλη συναυλία του γνωστού συνθέτη Σταύρου Ξαρχάκου.

The post «Μαγευτικές βραδιές» στο 2ο Φεστιβάλ Πεντελικού Όρους appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαγευτικές, 2ο Φεστιβάλ Πεντελικού Όρους,mageftikes, 2o festival pentelikou orous