Μαζική και άμεση η συμμετοχή των δημοτών Φιλοθέης – Ψυχικού για τη στήριξη των πυρόπληκτών συνανθρώπων μας

Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση και η συμμετοχή των δημοτών στη δράση του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού που έλαβε χώρα στο Blue Bell, την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Αυγούστου, για την ανακούφιση των πυρόπληκτων. 

Συγκεκριμένα, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μακράς διαρκείας, ιατροφαρμακευτικό υλικό, είδη πρώτης ανάγκης-ατομικής

υγιεινής για να στηριχθούν έμπρακτα οι συμπατριώτες μας που δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές. 

Ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού Δημήτρης Γαλάνης τόνισε σχετικά με τη δράση: «Ανταποκριθήκαμε στο αυτονόητο, να συνδράμουμε κατ´ ελάχιστο στην άμεση υποστήριξη των συνανθρώπων μας που επλήγησαν απο τις φωτιές των τελευταίων ημερών». 

Από την πλευρά της, η Έλση Δημουλά, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου σχολίασε: «Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού, με άμεση ευαισθητοποίηση του ίδιου του δημάρχου Δημήτρη Γαλάνη, διοργάνωσε αυτή τη δράση για να βοηθήσει όσο μπορεί και να ανακουφίσει τη ζωή των τόσο πολλών πληγέντων. Θα ακολουθήσουν κι άλλες παρόμοιες δράσεις γιατί η προσφορά δεν έχει όρια».

Ο Δήμος ευχαριστεί όσους βοήθησαν στην προσπάθεια αυτή, την υπεύθυνη για τον συντονισμό της δράσης από την ομάδα του δημάρχου Λία Αποστολάκη, τους δημότες, τους εργαζόμενους του Δήμου, τους προσκόπους Φιλοθέης και φυσικά τους εθελοντές.

The post Μαζική και άμεση η συμμετοχή των δημοτών Φιλοθέης – Ψυχικού για τη στήριξη των πυρόπληκτών συνανθρώπων μας appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα