Με πιστόλι ρέπλικα επιτέθηκαν και αποπειράθηκαν να ληστέψουν ανήλικους στο Ηράκλειο Αττικής

Για απόπειρα ληστείας και σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία συνελήφθησαν οι ανήλικοι που εμπλέκονται στο επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 26/9 στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Ηράκλειο Αττικής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, δύο ανήλικοι εισήλθαν στον σταθμό του ΗΣΑΠ Ν. Ιωνίας και επιβιβάστηκαν σε συρμό με κατεύθυνση προς Μαρούσι, όπου τους προσέγγισε ομάδα νεαρών ατόμων ζητώντας να τους παραδώσουν τα χρήματά τους.

Αφού

τα ανήλικα θύματα αρνήθηκαν να παραδώσουν τα χρήματά τους, η ομάδα νεαρών ατόμων εξαπέλυσε λακτίσματα σε βάρος τους, τραυματίζοντας ελαφρά τον έναν εξ αυτών και αποβιβάστηκαν στο σταθμό ΗΣΑΠ Ηρακλείου.

Οι αστυνομικοί που εκλήθησαν στο σημείο εντόπισαν λίγο αργότερα δύο ανήλικους δράστες και μετά από έρευνα στην κατοχή του ενός βρέθηκε και κατασχέθηκε πλαστικό πιστόλι ρέπλικα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Νέου Ηρακλείου, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ν. Ηρακλείου, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών.

The post Με πιστόλι ρέπλικα επιτέθηκαν και αποπειράθηκαν να ληστέψουν ανήλικους στο Ηράκλειο Αττικής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηράκλειο Αττικής,irakleio attikis