Με το προεδρείο της ΠΟΕ-ΟΤΑ συναντήθηκε η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως

Συνάντηση με το προεδρείο της ΠΟΕ-ΟΤΑ πραγματοποίησε την Τρίτη 19 Μαρτίου η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, στην οποία συμμετείχαν επίσης η υφυπουργός Βιβή Χαραλαμπογιάννη και ο γενικός γραμματέας Δημήτρης Κιρμικίρογλου.

Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν ζητήματα στελέχωσης των Δήμων, αξιολόγησης, κινητικότητας και ευρύτερα ζητήματα ανθρώπινου δυναμικού, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.

Η κ. Κεραμέως κατέγραψε αναλυτικά τα αιτήματα της ΠΟΕΟΤΑ,

διαβεβαιώνοντας το προεδρείο της ότι θα εξακολουθήσει να υπάρχει ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των δύο πλευρών και ότι ο γόνιμος διάλογος συνιστά επιδίωξη και προτεραιότητα για το υπουργείο Εσωτερικών. «Είμαστε εδώ για να ακούμε, να συζητάμε, να βελτιώνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η υπουργός.

«Πίσω από τα χαμογελαστά πρόσωπα και τις φράσεις για ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας, όχι μόνο δε δεσμεύτηκε (σ.σ. η υπουργός) για τίποτα σχετικά με τα δίκαια αιτήματά μας, αλλά μας απάντησε ότι θα εφαρμόσει απαρέγκλιτα την αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική» είναι το σχόλιο της ΔΑΣ-ΟΤΑ για τη συνάντηση.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του φορέα:

Η ανακοίνωση της ΔΑΣ-ΟΤΑ για τη συνάντησηΛήψη

The post Με το προεδρείο της ΠΟΕ-ΟΤΑ συναντήθηκε η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΟΕ-ΟΤΑ, Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως,poe-ota, esoterikon niki kerameos