Μεταμορφώνει το Χαλάνδρι το τεχνικό πρόγραμμα του 2024

Το όραμα της διοίκησης του Δήμου για το Χαλάνδρι της επόμενης 15ετίας αποτυπώνει πλήρως ο προϋπολογισμός των 110.379.485,54 ευρώ του Δήμου Χαλανδρίου για το 2024 –ο οποίος έλαβε, στις 7 Ιανουαρίου 2024 την αναγκαία έγκριση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, περιλαμβάνει έργα υποδομών και αστικών αναπλάσεων, ενώ παράλληλα διατηρεί το κοινωνικό του πρόσημο, με μια σειρά από πρόνοιες για τους ασθενέστερους,

παρά το ασφυκτικά οικονομικό πλαίσιο λόγω της συνεχιζόμενης χρηματιστηριακής κερδοσκοπίας στο κοινωνικό αγαθό του ρεύματος και τις συνακόλουθες πληθωριστικές πιέσεις.

Το τεχνικό πρόγραμμα των 36,8 εκατ. ευρώ δίνει προτεραιότητα στις μεγάλες αναπλάσεις που θα καταστήσουν το Χαλάνδρι μια πόλη ανθρώπινη, βιώσιμη για όλους και φιλική προς το περιβάλλον. Τα έργα των αναπλάσεων, με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, ξεπερνούν τα 20 εκατ. ευρώ. Εχέγγυο για την υλοποίησή του νέου Τεχνικού Προγράμματος αποτελεί το γεγονός ότι το αντίστοιχο του 2023 υλοποιήθηκε σε ποσοστό 73%. Έγιναν 76 έργα και μελέτες.

Στο πλαίσιο αυτό, προβλέπεται να υλοποιηθούν 71 έργα, συνεχιζόμενα και νέα υπό δημοπράτηση.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Δήμου Χαλανδρίου.

Χαλάνδρι-έργα-2024Λήψη

The post Μεταμορφώνει το Χαλάνδρι το τεχνικό πρόγραμμα του 2024 appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα