Ν. Ιωνία: Στη διαμαρτυρία των φορέων στο Παναιτώλιο οι γονείς

Στη διαμαρτυρία των φορέων στο Παναιτώλιο, στη Νέα Ιωνία, θα συμμετέχουν τέσσερις Σύλλογοι Γονέων (6ου Γυμνασίου, 4ου Γυμνασίου, 4ου Λυκείου, 16ου Δημοτικού και 10ου Δημοτικού), η οποία πραγματοποιείται λόγω της ενδεχόμενης μετεγκατάστασης του χώρου στάθμευσης των απορριμματοφόρων του Δήμου στον χώρο της πρώην «ALTEC A.E.». Η κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, στις 12:00.

Στην κοινή ανακοίνωσή τους οι Σύλλογοι αναφέρουν: «Αγαπητοί γονείς, πληροφορηθήκαμε ότι στα

σχέδια της δημοτικής αρχής της Ν. Ιωνίας, με πρόταση της δημάρχου Δ. Θωμαϊδου, είναι η αγορά του οικοπέδου της πρώην “ALTEC A.E.”, στην περιοχή της Αλσούπολης, απέναντι από το σχολικό συγκρότημα του 16ου Δημοτικού, του ΣΜΕΑΕ και του 16ου Νηπιαγωγείου, για τη μετεγκατάσταση του χώρου στάθμευσης των απορριμματοφόρων του Δήμου από τον ακατάλληλο χώρο που βρίσκεται ήδη – στο γήπεδο του Ικάρου.

Αναρωτιόμαστε πώς θα εξασφαλιστεί ένα τέτοιο κονδύλι τη στιγμή που η δημοτική αρχή ισχυρίζεται ότι δεν έχει χρήματα και γι’ αυτό ο 6ος Βρεφονηπιακός Σταθμός δεν λειτουργεί πλέον, αφού δεν πληρούσε τις κατάλληλες κτηριακές προδιαγραφές, στις οποίες το Διαπολιτισμικό Δημοτικό σχολείο στεγάζεται σε ακατάλληλο νοικιασμένο κτήριο, που τμήματα Νηπιαγωγείων στεγάζονται σε προκάτ και πολλά άλλα ακόμη. Αναρωτιόμαστε λοιπόν, αν στις προτεραιότητες του Δήμου μας είναι η αξιοποίηση ελεύθερων χώρων σύμφωνα με τις σύγχρονες μορφωτικές, αθλητικές και ψυχαγωγικές ανάγκες των παιδιών μας αλλά και εμάς των ίδιων. Αναρωτιόμαστε λοιπόν, ποιος σκέφτηκε ότι είναι το καλύτερο για τους δημότες να κινούνται βαρέα οχήματα καθημερινά δίπλα σε σχολεία; Μια τέτοια πρόταση προκαλεί τουλάχιστον την αγανάκτηση μας.

The post Ν. Ιωνία: Στη διαμαρτυρία των φορέων στο Παναιτώλιο οι γονείς appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιωνία, Παναιτώλιο,ionia, panaitolio