Νέα Αρχή για την Αγ. Παρασκευή: Πανηγυρίζουν για τα απορριμματοφόρα και σιωπούν για πολλά

Με αφορμή την προμήθεια δύο νέων απορριμματοφόρων από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής η παράταξη Νέα Αρχή, με επικεφαλής τον Γ. Οικονόμου, σημειώνει ότι η δημοτική αρχή «επιχείρησε αρχικά να πραγματοποιήσει το σύνολο της προμήθειας των μηχανημάτων με την εκταμίευση δημοτικών πόρων, που θα προέρχονταν ή θα καλύπτονταν από την εξάντληση του αποθεματικού και την αύξηση των δημοτικών τελών».

Μάλιστα, μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «η δημοτική αρχή υποχρεώθηκε να αναμορφώσει τον προϋπολογισμό

του Δήμου και να προβλέψει τους χορηγούμενους από το πρόγραμμα “Φιλόδημος II” πόρους για την κάλυψη μέρους της δαπάνης προμήθειας των απορριμματοφόρων», ενώ τονίζει ότι «η αναγκαστική και επιβεβλημένη διόρθωση και προσαρμογή των προβλεπόμενων πιστώσεων για την πραγματοποίηση της προμήθειας απέτρεψε την απώλεια της κρατικής επιχορήγησης και ανέδειξε την ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής που είχε ξεχάσει πιστώσεις 883.000 ευρώ. Όπως έχει ξεχάσει το αμαξοστάσιο, τον σταθμό μεταφόρτωσης, το πράσινο σημείο, την ανακύκλωση, τους καφέ κάδους και τα ΜΑΠ».

Τέλος, η δημοτική παράταξης, υπογραμμίζει πως η διοίκηση «αδιαφορεί για τα προβλήματα των δημοτών, την καθαριότητα και την ασφάλειά τους, ενώ ταυτίζεται με την κατασπατάληση και τις εκατοντάδες απευθείας αναθέσεις».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της Νέας Αρχής για την Αγία ΠαρασκευήΛήψη

The post Νέα Αρχή για την Αγ. Παρασκευή: Πανηγυρίζουν για τα απορριμματοφόρα και σιωπούν για πολλά appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αρχή, Παρασκευή, Πανηγυρίζουν,archi, paraskevi, panigyrizoun