Νέα παράδοση τροφίμων σε ενορίες του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης από την παράταξη Δήμος Μπροστά+

Μισό τόνο τρόφιμα για την προετοιμασία των γευμάτων αγάπης για τους πολίτες που έχουν ανάγκη παρέδωσε αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης Λυκόβρυσης-Πεύκης Δήμος Μπροστά+ σε άλλες δύο ενορίες του Δήμου.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου 2022 ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Μάριος Ψυχάλης, μαζί αντιπροσωπεία της παράταξης αποτελούμενη από τους Μαρία Τραγάδη, Σπυριδούλα Σίννη, Χαράλαμπο Καρανάσο, Ελένη Μανδαμαδιώτου, Βασίλη Γρυλλή, Εμμανουέλα Γεωργακοπούλου, Κυριάκο Κατσόγιαννο και Χάρη Ροκά, παρέδωσαν στους Ιερούς Ναούς Αγίων Αποστόλων και Αγίου Παντελεήμονα στην

Πεύκη 516,85 κιλά τρόφιμα, τα οποία συγκεντρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες από μέλη, φίλους και εθελοντές της παράταξης.

Η δράση θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα με τη συγκέντρωση τροφίμων και για άλλες ενορίες του Δήμου. Οι πολίτες που ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν στην προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη της δράσης, Σπυριδούλα Σίννη, στον τηλ. αριθμό 6978 098936.

The post Νέα παράδοση τροφίμων σε ενορίες του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης από την παράταξη Δήμος Μπροστά+ appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα