Νέα σχολεία χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής σε Πέραμα, Πετρούπολη, Κορυδαλλό, Πεύκη – Λυκόβρυση και Παπάγο – Χολαργό

Το πράσινο φως για την κατασκευή νέων σχολείων στον Κορυδαλλό και την Πετρούπολη αλλά και την εκπόνηση μελετών για τη δημιουργία νέων σχολικών υποδομών στο Πέραμα, την Πεύκη και τον Χολαργό, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, μέσω ΠΕΠ Αττικής 2014-2020, ύψους 6 εκατ. ευρώ, δόθηκε μετά την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων στα γραφεία της Κτιριακές Υποδομές (ΚΤΥΠ) Α.Ε.

Οι σχετικές συμβάσεις υπεγράφησαν

από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΚΤΥΠ Α.Ε. Θ. Γιάνναρη και τους εκπροσώπους των αναδόχων στα γραφεία της ΚΤΥΠ, παρουσία του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και των δημάρχων Περάματος Γ. Λαγουδάκη, Πετρούπολης Σ. Βλάχο, Κορυδαλλού Ν. Χουρσαλά, Πεύκης- Λυκόβρυσης Τ. Μαυρίδη και Παπάγου-Χολαργού Η. Αποστολόπουλο. Παρόντες ήταν επίσης ο πρόεδρος της ΚΤΥΠ Α.Ε. Τ. Κατσίπος, η αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Στ. Αντωνάκου, η αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Λ. Κεφαλογιάννη, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Α. Λεωτσάκος, ο προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Δ. Δρόσης και ο γενικός διευθυντής Έργων της ΚΤΥΠ Α.Ε. Θ. Κυριαζόπουλος.

Ειδικότερα υπεγράφησαν οι ακόλουθες 5 συμβάσεις, με χρηματοδότηση από τον Άξονα Προτεραιότητας 11 του ΠΕΠ Αττικής 2014 – 2020:

«Εκπόνηση Μελετών, Απαιτούμενες Εγκρίσεις και Έκδοση Οικοδομικής Άδειας για το 1ο ΝΓ Περάματος (2/θέσιο Ολοήμερο)». Προϋπολογισμός δημοπράτησης της μελέτης: 152.547,59 ευρώ.«Προσθήκη κτιρίου 5ου Γυμνασίου (12θέσιου) Κορυδαλλού στον χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου, Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Ειδικού Νηπιαγωγείου Κορυδαλλού – οικοδομικές εργασίες και Η/Μ εγκαταστάσεις». Προϋπολογισμός δημοπράτησης του έργου: 4.234.400,00 ευρώ.Εκπόνηση Μελετών, Απαιτούμενες Εγκρίσεις και Έκδοση Οικοδομικής Άδειας για το 6ο Νηπιαγωγείο Πεύκης (2/θέσιο Ολοήμερο)». Προϋπολογισμός δημοπράτησης της μελέτης: 153.360,27 ευρώ.«17ο Νηπιαγωγείο Πετρούπολης – Οικοδομικές εργασίες & Η/Μ εγκαταστάσεις». Προϋπολογισμός δημοπράτησης του έργου: 1.120.000,00 ευρώ.«Εκπόνηση Μελετών, Απαιτούμενες Εγκρίσεις και Έκδοση Οικοδομικής Άδειας για το 6ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού (6/θέσιο Ολοήμερο)». Προϋπολογισμός δημοπράτησης της μελέτης: 408.163,16 ευρώ.Η αναλυτική ανακοίνωση της Περιφέρειας ΑττικήςΛήψηΗ ανακοίνωση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για τη σύμβαση των σχολείωνΛήψη

The post Νέα σχολεία χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής σε Πέραμα, Πετρούπολη, Κορυδαλλό, Πεύκη – Λυκόβρυση και Παπάγο – Χολαργό appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα