Νέα Συντονιστική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Βόρειας Αθήνας

Συνεδρίασε την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, μετά και από τις διάφορες αποχωρήσεις μελών της, η ανανεωμένη ολομέλεια της Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Αθήνας, με τη συμμετοχή συντονιστών, αναπληρωτών συντονιστών και εκπροσώπων των Οργανώσεων Μελών της αρμοδιότητάς της, η οποία και εξέλεξε νέο συντονιστή και αναπληρώτρια συντονίστρια, της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Βόρειας Αθήνας.

Με ομοφωνία εκλέχθηκε η νέα 16μελής συντονιστική επιτροπή, η οποία συγκροτήθηκε σε σώμα την Τρίτη 28/11/2023.

«Η συζήτηση η οποία έγινε ήταν εποικοδομητική, με πλούσιο προβληματισμό, σε κλίμα συντροφικότητας και με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη μέρα», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, που ακολούθως σημειώνει: 

«Συνομολογούμε όλες και όλοι ότι, αντίθετα με προηγούμενες πρακτικές, ως μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αποτελούμε το ενιαίο όργανο της Νομαρχιακής μας Επιτροπής και δεσμευτήκαμε να συνεχίσουμε να υπηρετούμε συλλογικά -έξω από κάθε λογική μηχανισμών- τις αρχές του πολιτικού μας φορέα με ακόμα μεγαλύτερο σθένος, σοβαρότητα και αίσθημα ευθύνης. Δίνουμε τέλος στην εσωστρέφεια και στην τοξικότητα που μας ταλανίζει το τελευταίο διάστημα και επικεντρωνόμαστε στην ανασυγκρότηση του κόμματός μας, αλλά και του ευρύτερου αριστερού και προοδευτικού χώρου, στα μεγάλα πολιτικά επίδικα που εξαθλιώνουν την κοινωνία, διαλύουν το κράτος πρόνοιας και δικαίου και τραυματίζουν θανάσιμα τη δημοκρατία και τους θεσμούς, με στόχο τη μεγάλη ανατροπή της κυβέρνησης της Ν.Δ. και του δήθεν κεντροδεξιού νεοφιλελευθερισμού που ο Μητσοτάκης επιβάλλει μέσα σε συνθήκες βίας και διαφθοράς, ενώ παράλληλα εκτρέφει μεθοδικά τον εκφασισμό της ελληνικής κοινωνίας. 

Μόνο με συντροφικότητα και συνεχή συνεργασία έχουμε δυνατότητα να επαναφέρουμε την πολιτική, όχι μόνο στον λόγο, αλλά και στη δράση μας, η οποία θα  φροντίσουμε να είναι επίμονη και πάνω από όλα εξωστρεφής!».

Η Συντονιστική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Βόρειας Αθήνας

Μέλη Ν.Ε. Βόρειας Αθήνας: Γιάννης Γούμενος, Κώστας Βενιώτης, Ορέστης Σαββόπουλος, Βασίλης Μπούρας, Γιώργος Ανεμογιάννης, Χριστίνα Μαλακού, Δημήτρης Γραμματικάκης, Νίκος Σπέγης, Μαρία Χαρίτου, Κλειώ Αγγουράκη, Αντώνης Φειδοπιάστης, Αιμιλία Λυμπεράκη Besson, Σταυρούλα Πουλοπούλου, Αφροδίτη Δρίβα.

Συντονιστής Ν.Ε. Βόρειας Αθήνας: Πάνος Γκόνης.

Αναπλ. συντονίστρια Ν.Ε. Βόρειας Αθήνας: Χαρά Στάγκου.

The post Νέα Συντονιστική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Βόρειας Αθήνας appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα