Νέο εθελοντικό πότισμα από τον ΣΠΑΠ στο Πεντελικό στις 10/9

Το 5ο Εθελοντικό Πότισμα για το 2023 στο Πεντελικό διοργανώνει ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), συνεχίζοντας την προσπάθεια για την όσο το δυνατόν καλύτερη αποκατάσταση του περιβάλλοντος. Το εθελοντικό πότισμα διοργανώνεται σε συνεργασία με το Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον και τον Δήμο Πεντέλης, στην περιοχή που κάηκε το περσινό καλοκαίρι και αναδασώθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της φυτευτικής περιόδου 2022-2023 στην περιοχή βρίσκεται βορειοανατολικά του

νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η συμμετοχή όλων είναι καθοριστική, για την επιβίωση των δενδρυλλίων που φυτεύτηκαν κατά τους θερμούς καλοκαιρινούς μήνες, για να ολοκληρωθεί με επιτυχία το έργο με τις αναδασώσεις στη συγκεκριμένη περιοχή. Παράλληλα εκπαιδεύουμε τους μικρούς μας φίλους, στη διαδικασία της συντήρησης των μικρών δενδρυλλίων και τους μεταφέρουμε την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος.

Σημείο συνάντησης, βορειοανατολικά του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, στις 9 το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210 8033622.

The post Νέο εθελοντικό πότισμα από τον ΣΠΑΠ στο Πεντελικό στις 10/9 appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα