Νίκη των Πολιτών: Ατόπημα του νέου δημάρχου Αγίας Παρασκευής η αντιδημαρχία στην κ. Έλλη Παπαγγελή

Ως «ατόπημα» χαρακτηρίζει την επιλογή του νέου δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Μυλωνάκη να τοποθετήσει την κ. Έλλη Παπαγγελή ως αντιδήμαρχο Εθελοντισμού, Συμπερίληψης και Αντιμετώπισης της Έμφυλης Βίας η παράταξη του πρώην δημάρχου και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιάννη Σταθόπουλου.

«Η κυρία αυτή έχει δημοσιεύσει πολλά κείμενα ακροδεξιάς ιδεολογίας και παλαιοσυντηρητισμού, σε πολλά θέματα μάλιστα έχει πάρει αντιδραστικές θέσεις» υποστηρίζει η Νίκη των Πολιτών, προσθέτοντας ότι «η ανάκληση αυτής της ανάθεσης

καθηκόντων θεωρούμε ότι είναι μονόδρομος».

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη αναφέρει: 

«Με λύπη, οφείλουμε να ασχοληθούμε με τον διορισμό, από τον κ. Μυλωνάκη, ως αντιδημάρχου Εθελοντισμού, Συμπερίληψης και Αντιμετώπισης της Έμφυλης Βίας ατόμου με ομοφοβική και αντιδραστική ρητορική. Η κυρία αυτή έχει δημοσιεύσει πολλά κείμενα ακροδεξιάς ιδεολογίας και παλαιοσυντηρητισμού, σε πολλά θέματα μάλιστα έχει πάρει αντιδραστικές θέσεις. Χλευάζει τη διεκδίκηση ίσων δικαιωμάτων, ειρωνεύεται τον “μύθο” του Πολυτεχνείου, καταγγέλει τον “καταστροφικό παπανδρεϊσμό που οδήγησε τη χώρα στον εκτροχιασμό” και έχει διαγραφεί από τη Νέα Δημοκρατία επειδή αποκάλεσε Βούλγαρους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Η ανάθεση των καθηκόντων αυτών μοιάζει με χλευασμό στα δικαιώματα των γυναικών και όλων των ομάδων που υφίστανται ρατσισμό και διακρίσεις. Η ανάκληση αυτής της ανάθεσης καθηκόντων θεωρούμε ότι είναι μονόδρομος». 

The post Νίκη των Πολιτών: Ατόπημα του νέου δημάρχου Αγίας Παρασκευής η αντιδημαρχία στην κ. Έλλη Παπαγγελή appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νίκη, Πολιτών, Ατόπημα, Αγίας Παρασκευής, Έλλη Παπαγγελή,niki, politon, atopima, agias paraskevis, elli papangeli