Νικηφόρος Κωνσταντίνου: Ως ομάδα θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Με βασικό στόχο να φέρει την «Ανανέωση και Συνεργασία» στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης, ο Νικηφόρος Κωνσταντίνου θα διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, σε συνέντευξη, εφ’ όλης της ύλης, που παραχώρησε αποκλειστικά στον «Επικοινωνία 94.0FM» και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Τα προβλήματα στη διαχείριση του δήμου με οδήγησαν στην απόφαση αυτή. Το πιο σοβαρό πρόβλημα είναι η καθαριότητα. Ορισμένες γειτονιές παρουσιάζουν εικόνα εγκατάλειψης. Πρέπει

να λειτουργήσουμε ως ομάδα», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κωνσταντίνου.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως βασικό κριτήριο επιλογής των στελεχών του νεοσύστατου Συνδυασμού είναι η κοινή φιλοσοφία στην αντιμετώπιση των θεμάτων που ταλανίζουν τον δήμο προς όφελος των δημοτών.

«Φτιάχνουμε μια ανεξάρτητη ομάδα, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις. Το ψηφοδέλτιό μας θα είναι πολυσυλλεκτικό», επισήμανε ο Νικηφόρος Κωνσταντίνου.

Αναφερόμενος στις προτεραιότητες της «Ανανέωσης και Συνεργασίας», ο κ. Κωνσταντίνου δήλωσε πως πρώτος στόχος θα είναι η ενεργειακή αναβάθμιση όλων των δημοτικών κτιρίων, ενώ πρόσθεσε πως ψηλά στην ατζέντα είναι η βελτίωση του φωτισμού, των πεζοδρομίων, των αθλητικών χώρων και των πάρκων.

The post Νικηφόρος Κωνσταντίνου: Ως ομάδα θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα