Νύχτες περιπέτειας με Indiana Jones στο Cine Νοσταλγία

Indiana Jones αυτή την εβδομάδα στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο του Ηρακλείου Αττικής Cine Νοσταλγία και… πάσα αρχή παυσάτω. Έτσι, απλά. Για τις ακόμα πιο… μικρές ηλικίες, υπάρχει ένας πελαργός με το όνομα Ρίκι που τους καλεί σε νέες περιπέτειες.

Ρίκι ο Πελαργός & το μυστήριο του χαμένου θησαυρού

(Πέμπτη 13/7 έως Τετάρτη 19/7, στις 21:00)


Ο Ρίτσαρντ είναι ένα σπουργίτι υιοθετημένο από μια οικογένεια πελαργών. Όταν όμως μαθαίνει ότι δεν θα είναι εκείνος ο οδηγός του σμήνους στο επόμενο
ταξίδι, αποφασίζει να ξεκινήσει το ταξίδι μόνος του! Φυσικά και δεν θα του βγει σε καλό μια και η αποκοτιά του αυτή, θα τον οδηγήσει σε τρομερούς μπελάδες αλλά και μια απίστευτα διασκεδαστική για εμάς περιπέτεια.
Σκηνοθεσία: Μπέντζαμιν Κουόμπεκ – Μέτι Τάγκε
Με τις φωνές γνωστών Ελλήνων ηθοποιών
Διάρκεια: 84΄Ο Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου

(Πέμπτη 13/7 έως Τετάρτη 19/7, στις 22:30)


Ο Χάρισον Φορντ επιστρέφει στον ρόλο του θρυλικού ήρωα αρχαιολόγου στην πέμπτη ταινία της εμβληματικής κινηματογραφικής σειράς. Αυτή τη φορά στο επίκεντρο της αναζήτησής του βρίσκεται ο περίφημος Μηχανισμός των Αντικυθήρων και η θαυμαστή του λειτουργία σαν κλειδί των Μυστικών του Σύμπαντος. Με την κλοπή του μισού μηχανισμού, μια επικών διαστάσεων περιπέτεια ξεκινά για να καλύψει ένα πραγματικά τεράστιο -ακόμη και για περιπέτεια Ιντιάνα Τζόουνς- χρονικό διάστημα.
Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μάνγκολντ
Πρωταγωνιστούν: Χάρισον Φορντ, Αντόνιο Μπαντέρας, Τζον Ρις Ντέιβις, Μαντς Μίκελσεν
Διάρκεια: 154΄

The post Νύχτες περιπέτειας με Indiana Jones στο Cine Νοσταλγία appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νύχτες, Indiana Jones, Cine Νοσταλγία,nychtes, Indiana Jones, Cine nostalgia