Ο Δήμος Αμαρουσίου βραβεύτηκε για το «portal – maroussi.gr» και τη «Γραμμή Δημότη 15321»

Για το διαδικτυακό τόπο «portal» maroussi.gr και για τη «Γραμμή Δημότη 15321», που αναβαθμίστηκαν ριζικά κατά τα έτη 2020 και 2021, βραβεύτηκε ο Δήμος Αμαρουσίου κατά τη διάρκεια της 1ης Έκθεσης «Smart Cities» στην Ελλάδα.

Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε η γενική γραμματέας του Δήμου Αμαρουσίου Μαίρη Γαλαζούλα από τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Γιάννη Χαλαβαζή, παρόντος και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Δημήτρη Σμυρνή.

Η κ. Γαλαζούλα, απευθυνόμενη προς τους διοργανωτές και τους συνέδρους,

ευχαρίστησε εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου γι’ αυτή την αναγνώριση «που ουσιαστικά σφραγίζει τη νέα ψηφιακή εποχή του Δήμου Αμαρουσίου και τη μετάβασή του σε νέες υπηρεσίες, περισσότερο φιλικές για τους πολίτες και φυσικά και τους εργαζόμενους του φορέα».

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου στη σχετική του δήλωση αναφέρει:

“Μία από τις πρώτες προτεραιότητες της διοίκησής μας στον Δήμο Αμαρουσίου ήταν και η επιτάχυνση όλων των διαδικασιών προκειμένου οι δημότες να αποκτήσουν περισσότερο καινοτόμα εργαλεία και αμεσότερη πρόσβαση με τις υπηρεσίες μας. Ταυτόχρονα ο ίδιος ο Δήμος να γίνει στο επίπεδο της εσωτερικής λειτουργίας περισσότερο digital, περισσότερο γρήγορος στον τρόπο που εξυπηρετεί τους πολίτες».

Διαβάστε αναλυτικά για τη βράβευση του Δήμου ΑμαρουσίουΛήψη

The post Ο Δήμος Αμαρουσίου βραβεύτηκε για το «portal – maroussi.gr» και τη «Γραμμή Δημότη 15321» appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα