«Ο Καστανάς» από το Θεατρικό Εργαστήρι «Καμεράνο» της Νέας Ιωνίας

Το Θεατρικό Εργαστήρι «Καμεράνο» του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νέας Ιωνίας Αττικής κλείνει τα 10 χρόνια παρουσίας και δημιουργίας, παρουσιάζοντας εκ νέου τη θεατρική κωμική παραγωγή του «Ο Καστανάς» του Μικρασιάτη θεατρικού συγγραφέα Α. Παπαδόπουλου, σε σκηνοθεσία του π. Δανιήλ Γκαμουλάκου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το έργο διαδραματίζεται στη Νίκαια του ‘50, σε μια αυλή όπου συνυπάρχουν οικογένειες Μικρασιατών και

οικογένειες Ποντίων. Αυτή η ηθογραφική κωμωδία έχει απ’ όλα: ανταλλαγές συνταγών, φασαρίες, μπερδέματα και κοινή νοσταλγία για τις Πατρίδες, καθώς όλοι περιμένουν τον Ευδόκιμο, τον πλούσιο γαμπρό απ’ το Βορρά, ενώ ο καστανάς παραμονεύει στη γωνία.

Το έργο θα παρουσιαστεί τον Ιανουάριο Σάββατο 13, Κυριακή 14 – Σάββατο 20, Κυριακή 21 και Σάββατο 27, Κυριακή 28, ενώ θα συνεχίσει και τον Φεβρουάριο το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4.

Οι παραστάσεις δίνονται στη θεατρική αίθουσα του 3ου Γεν. Λυκείου και ΙΕΚ Νέας Ιωνίας (Δεμιρδεσίου 121) και ώρα έναρξης 19.30. Γενική συμβολική είσοδος: 3 ευρώ – μέρος των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

The post «Ο Καστανάς» από το Θεατρικό Εργαστήρι «Καμεράνο» της Νέας Ιωνίας appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα