Ο υποψήφιος δήμαρχος Π. Ιωάννου παραβρέθηκε στον Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου εν όψει της πανηγύρεως

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Ιωάννου συνοδευόμενος από αρκετά μέλη της παράταξης ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ παραβρέθηκε για μια ακόμα χρόνια στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου εν όψει της πανηγύρεως του Ιερού Ναού.

Συγκεκριμένα ο κ .Ιωάννου την παραμονή 28 Ιουνίου παραβρέθηκε στο Πανηγυρικό Εσπερινό και στη λιτάνευση. Ενώ ανήμερα στις 29 Ιουνίου

παρέστη στην πανηγυρική θεία λειτουργία.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ.Κύριλλο, όσο και με τους φιλοξενούμενους Αρχιερείς Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασσίου κ.Ιερόθεο και Επίσκοπο Ευρίπου κ. Χρυσόστομο.

Μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας ο κ.Ιωάννου έκανε την εξής δήλωση : Ευχόμαστε χρόνια πολλά οι Άγιοι Πρωτοκορυφαίοι Απόστολοι Πέτρος και Παύλος να μας σκεπάζουν και να πρεσβεύουν στο Θεό να γαληνεύει τις ψυχές μας.

Πολλά συγχαρητήρια στον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αρχιμ. Ευστράτιο Δελατόλα και τους συνεργάτες του για την άρτια οργάνωση της Πανηγύρεως .

The post Ο υποψήφιος δήμαρχος Π. Ιωάννου παραβρέθηκε στον Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου εν όψει της πανηγύρεως appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιωάννου, Ι Ν, Αγίων Αποστόλων Πέτρου, Παύλου,ioannou, i n, agion apostolon petrou, pavlou