Οικονομικές διαφορές με τον ιδιοκτήτη φέρεται να είχε ο δράστης της αιματηρής επίθεσης σε κατάστημα στην Κηφισιά

Οικονομικές διαφορές με την επιχείρηση φαίνεται να είχε ο 24χρονος που το απόγευμα της Πέμπτης 2 Νοεμβρίου εισέβαλε σε κατάστημα στην Κηφισιά και τραυμάτισε σοβαρά 21χρονο υπάλληλο. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο δράστης αναζητούσε συγκεκριμένο άνδρα στο κατάστημα -πιθανότατα τον ιδιοκτήτη- καθώς, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχε κάποιες οικονομικές διαφορές μαζί του. Τελικώς, διαπληκτίστηκε με έναν από

τους υπαλλήλους της επιχείρησης, στον οποίο και επιτέθηκε με ένα μεγάλο μαχαίρι.

Το θύμα, που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν πίσω απόν μπουφέ, τραυματίστηκε βαριά στο πρόσωπο και στα άκρα, αλλά κατάφερε, με τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων από το μαγαζί, να περπατήσει μέχρι ένα κοντινό φαρμακείο. Εκεί του έδεσαν τα τραύματα και του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, μέχρι να προσεγγίσει στην περιοχή ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και το μετέφερε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου.

Ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου προσπάθησε να διαφύγει, όπως στην περιοχή υπήρχε αρκετός κόσμος, οπότε κάποιοι πολίτες τον κυνήγησαν και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, καλώντας ταυτόχρονα την αστυνομία. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για Έλληνα, 24 ετών, ο οποίος, όπως αναφέρουν κάποιοι μάρτυρες, όταν πραγματοποίησε την επίθεση φορούσε γάντια και φώναζε: «Δούλευα από δεκατριών ετών και μου φάγατε τα λεφτά».

The post Οικονομικές διαφορές με τον ιδιοκτήτη φέρεται να είχε ο δράστης της αιματηρής επίθεσης σε κατάστημα στην Κηφισιά appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οικονομικές, Κηφισιά,oikonomikes, kifisia