Ολοκληρώθηκε το έργο της διάνοιξης της οδού Χρυσανθέμων στο Ηράκλειο Αττικής

Ολοκληρώθηκε το έργο της διάνοιξης και της διαμόρφωσης του «τυφλού» σημείου της οδού Χρυσανθέμων από την οδό Τζουμαγιάς έως την οδό Λαχανά, στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή «κατά το προηγούμενο διάστημα τα συνεργεία του Δήμου άνοιξαν τη δίοδο, ασφαλτόστρωσαν τον νέο δρόμο ενώ και από τις δύο μεριές του οδοστρώματος κατασκευάστηκαν απαραίτητα πεζοδρόμια για την ασφαλή διέλευση των πεζών. Το επόμενο διάστημα θα τοποθετηθεί και η υποδομή δημοτικού φωτισμού με τα νέα συστήματα LED

που χρησιμοποιεί πλέον ο Δήμος για καλύτερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα και μεγαλύτερη οικονομία στις δαπάνες του δημοτικού χρήματος».

«Μπορεί η παρέμβαση να φαντάζει μικρή σε έκταση έχει όμως μεγάλο αντίκτυπο για τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι βλέπουν τη γειτονιά τους να αναβαθμίζεται και να γίνεται πιο λειτουργική στις καθημερινές τους μετακινήσεις. Άλλωστε, όπως έχουμε πει, για εμάς όλα τα έργα είναι σημαντικά, και τα μεγάλα και τα μικρά, αρκεί να βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των δημοτών μας, αρκεί να κάνουν την καθημερινότητά τους πιο εύκολη», τονίζει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ηλίας Μπάρμπας.

The post Ολοκληρώθηκε το έργο της διάνοιξης της οδού Χρυσανθέμων στο Ηράκλειο Αττικής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα