Παιδικές χορωδίες έψαλαν τα κάλαντα των Θεοφανίων στον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Μελωδικές παιδικές φωνές, χαμόγελο και ευχές γέμισαν την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης – Πεύκης το πρωί της Παρασκευής 5 Ιανουαρίου 2024, παραμονής των Θεοφανίων.

Ο δήμαρχος Μάριος Ψυχάλης και μέλη του Σώματος υποδέχθηκαν και άκουσαν τα κάλαντα από την Παιδική Νεανική Γυναικεία Χορωδία της Νέας Ιωνίας και την Παιδική Χορωδία του Εθνικού Ωδείου Ηρακλείου Αττικής, τις οποίες συνόδευε η μαέστρος τους Εύη Χλωρού. Παρόντες ήταν επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι Εμμανουέλα Γεωργακοπούλου, Γιάννης Καλαμπαλίκης, Χαράλαμπος Καρανάσος,

Γιάννης Μέγας, Παναγιώτης Μπόλλας και Κώστας Σωτηρίου, καθώς επίσης και η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ενωμένοι για τη Λυκόβρυση – Πεύκη Μαρίνα Σταυράκη.

Αμέσως μετά ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης δήλωσε: «Είναι πάντα υπέροχο να πλημμυρίζουμε από παιδικές φωνές και να ακούμε τα παραδοσιακά κάλαντα της πατρίδας μας. Η νέα γενιά μάς δείχνει τον δρόμο και μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία να ονειρευόμαστε μαζί τους. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για την εξαιρετική τους προσπάθεια. Εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία, αγάπη και καλή Φώτιση σε όλους».

The post Παιδικές χορωδίες έψαλαν τα κάλαντα των Θεοφανίων στον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα