Πάμε σινεμά – βοηθάμε τα αδέσποτα στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού αναλαμβάνει μια φιλοζωική πρωτοβουλία και στηρίζει τη ΖΩΦΙΨΥ, η οποία μεριμνά για τη στείρωση, περίθαλψη, φιλοξενία και υιοθεσία των αδέσποτων ζώων, αλλά και την ενημέρωση και εκπαίδευση των κατοίκων του Δήμου. Στόχος της είναι να βρεθούν κατάλληλες οικογένειες που θα υιοθετήσουν τα αδέσποτα και εγκαταλειμμένα ζώα και έτσι να μειωθεί δραστικά ο αριθμός τους.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού «Καλοκαίρι 2023 – Καλλιτεχνικές Εκδηλώσεις Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού», ο Δήμος και η οργάνωση μάς περιμένουν

όλους, για μια ακόμα χρονιά, στη βραδιά «Πάμε Σινεμά, Βοηθάμε τα Αδέσποτα», όλα τα έσοδα της οποία θα διατεθούν για τις επιτακτικές ανάγκες των αδέσποτων ζώων της πόλης.

Η κινηματογραφική – ζωοφιλική βραδιά έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 17 Ιουλίου, στις 21:00, στο Cine Φιλοθέη. Η ταινία που θα προβληθεί είναι η «Κάρμεν» και η τιμή πρόσκλησης είναι 10 ευρώ. Προσκλήσεις θα διατίθενται την ημέρα της προβολής στο Cine Φιλοθέη.

The post Πάμε σινεμά – βοηθάμε τα αδέσποτα στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα