Πάνω από 250 πολίτες στο BBQ που διοργάνωσε το 3ο Σύστημα Προσκόπων Αγίας Παρασκευής

Η ετήσια εκδήλωση του 3ου Συστήματος Προσκόπων Αγίας Παρασκευής πραγματοποιήθηκε μετά από ένα κενό δύο χρόνων λόγω της πανδημίας που μαστίζει τη χώρα μας.

Όλα τα ενήλικα στελέχη είχαν συσσωρευμένη ενέργεια για να πραγματοποιήσουν την εκδήλωση. Μέλη του Συστήματος, γονείς, φίλοι και άλλοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και στήριξαν το προσκοπικό εθελοντικό έργο.

Ειδικότερα, πάνω από 250 άτομα τίμησαν το καθιερωμένο πλέον BBQ, όπου μπορούσε κανείς να προμηθευτεί σουβλάκια και δροσιστικά

ποτά. Όπως αναφέρει το 3ο Σύστημα Προσκόπων, η εξυπηρέτηση ήταν η καλύτερη, καθώς πίσω από τους πάγκους υπήρχαν ανήλικα και ενήλικα μέλη γεμάτα χαμόγελο. Αυτό που ξεχώρισε ήταν η ζωντανή λαϊκή μουσική που έκανε τους περισσότερους να σηκωθούν από την καρέκλα και να μπουν στον χορό.

Η αρχηγός του 3ου Συστήματος Προσκόπων Αγίας Παρασκευής Σοφία Δαγαλάκη ευχαριστεί πολύ τους χορηγούς της εκδήλωσης, τους πολίτες που βοήθησαν στην εγκατάσταση και την απεγκατάσταση, καθώς και όλους εκείνους που τους στήριξαν με την παρουσία τους.

Τέλος, το 3ο Σύστημα Προσκόπων Αγίας Παρασκυής τονίζει ότι με την αγάπη που λαμβάνει παίρνει δύναμη για να συνεχίσει το εθελοντικό του έργο και να κάνει πράξη την υπόσχεσή του.

The post Πάνω από 250 πολίτες στο BBQ που διοργάνωσε το 3ο Σύστημα Προσκόπων Αγίας Παρασκευής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάνω, 250, BBQ, 3ο Σύστημα Προσκόπων Αγίας Παρασκευής,pano, 250, BBQ, 3o systima proskopon agias paraskevis