Περιοδεία της ΛΑ.ΣΥ. Αμαρουσίου στη λαϊκή αγορά του Ν. Τέρματος

Στη λαϊκή αγορά του Ν.Τέρματος Αμαρουσίου περιόδευσε το Σάββατο 16 Σεπτέμβρη κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αμαρουσίου με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Δράκο.

Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» συζήτησαν με κατοίκους, εργαζόμενους και αγροτοπαραγωγούς της λαϊκής αγοράς για τα πολυάριθμα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Επίκεντρο της κουβέντας ήταν η αυξανόμενη ακρίβεια που τσακίζει τα λαϊκά νοικοκυριά και τους μικρομεσαίους παραγωγούς αλλά και ο δύσκολος χειμώνας που έρχεται. Συζήτησαν για τις τεράστιες καταστροφές στη

Θεσσαλία εξαιτίας της εγκληματικής πολιτικής κυβερνήσεων- περιφερειακών και δημοτικών αρχών που έχει ως προτεραιότητα τις επενδύσεις των επιχειρηματικών ομίλων και όχι έργα που προστατεύουν την ζωή των πολλών. Αυτή η πολιτική αφήνει πίσω της θύματα και καταστροφή, πνίγει τις ανάγκες των πολλών, για τα τεράστια κέρδη των λίγων. Ανέδειξαν ότι τέτοια αποτελέσματα έχει βιώσει και ο λαός του Αμαρουσίου σε πρόσφατες νεροποντές.

Επισήμαναν το ρόλο της Δημοτικής Αρχής που και αυτή από πλευράς της επιβαρύνει επιπλέον το λαϊκό εισόδημα, καθώς δεν εξασφαλίζει την κάλυψη στοιχειωδών αναγκών του λαού του Αμαρουσίου, όπως τη δωρεάν πρόσβαση σε πολιτισμό, αθλητισμό, παιδικούς σταθμούς, αναψυχή, τη στιγμή μάλιστα που πληρώνουν πανάκριβα δημοτικά τέλη. Και αυτό γιατί προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής στο Μαρούσι, αποτελεί η ικανοποίηση των συμφερόντων του εμπορικού, κατασκευαστικού και τουριστικού κεφαλαίου και όχι οι ανάγκες του λαού του Αμαρουσίου.

Το κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» έγινε δεκτό με χαρά και πολλοί κάτοικοι κοντοστέκονταν να ακούσουν και να σφίξουν το χέρι στον υποψήφιο δήμαρχο. Οι υποψήφιοι κάλεσαν τον κόσμο να στηρίξει τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο και στην περιφέρεια, για να εκλεγούν περισσότεροι αγωνιστές δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, που θα είναι δίπλα στον λαό και τους αγώνες του και όχι χειροκροτητές της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής.

The post Περιοδεία της ΛΑ.ΣΥ. Αμαρουσίου στη λαϊκή αγορά του Ν. Τέρματος appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα