Περισσότεροι από 400 μαθητές χάρηκαν… «Μοτοσυκλετώντας» στα Βριλήσσια

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 28 Μαρτίου το πρόγραμμα «Μοτοσυκλετώντας», το οποίο παρουσιάστηκε στους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων των Βριλησσίων. 

Με πρωτοβουλία της αντιδημαρχίας Παιδείας & Διά Βίου Μάθησης πραγματοποιήθηκε ένα διαφορετικό μάθημα οδηγικής συμπεριφοράς του εγκεκριμένου από το ΥΠΕΠΘ προγράμματος «Μοτοσυκλετώντας», από τους υπεύθυνους εκπαιδευτές Βαγγέλη Λεμονίδη και Παναγιώτη Κασαπίδη. 

Την ενημέρωση παρακολούθησαν 400 και πλέον μαθητές, οι οποίοι έδειξαν ενθουσιασμό και θετικά συναισθήματα

που εκδηλώθηκαν με τη σωρεία των ερωτήσεων, των αποριών και των τοποθετήσεων, μέσω των προσωπικών τους βιωμάτων. 

Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσε ο δήμαρχος Ξένος Μανιατογιάννης, ο οποίος τόνισε τη σημασία της προστασίας της ανθρώπινης ζωής μέσω της ορθής οδηγικής συμπεριφοράς. 

Η αντιδήμαρχος Παιδείας Σοφία Χαντζάρα, από την πλευρά της, υπογράμμισε την ανάγκη επαφής των εν δυνάμει νέων οδηγών με τις έννοιες της ασφάλειας και της ελευθερίας μέσω των σωστών προτύπων μοτοσυκλετισμού. 

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας «Μοτοθέσις» παρέχει δωρεάν ενημέρωση σε μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων μέσω του προγράμματος «Μοτοσυκλετώντας… χαίρομαι» με την έγκριση του υπουργείου Παιδείας. Σκοπός του προγράμματος είναι να φέρει τους νέους σε επαφή με τις έννοιες της κατάρτισης, ενημέρωσης και εκπαίδευσης σε θέματα που αφορούν το οδικό περιβάλλον και τη θέση του μοτοσυκλετιστή σε αυτό.

The post Περισσότεροι από 400 μαθητές χάρηκαν… «Μοτοσυκλετώντας» στα Βριλήσσια appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα