Πολίτης καταγγέλλει ότι έσκαψαν πάρκο στα Μελίσσια για να βάλουν υπόγειους κάδους απορριμμάτων

Ένα πάρκο είχε η ενορία Αγίας Μαρίνας Μελισσίων, στη διασταύρωση των οδών Περικλέους-Αυξεντίου & Αγίας Μαρίνας, τον οποίο γονείς, παιδιά, μαθητές και φιλόζωοι χρησιμοποιούν για τόπο συγκέντρωσης και ανάπαυλας, κι αυτό ανεσκάφη για να υποδεχθεί υπόγειους κάδους απορριμμάτων, όπως καταγγέλλει ο κάτοικος της περιοχής Γ.Β. (τα στοιχεία του βρίσκονται στη διάθεση του «Ε»). Ο ίδιος καταγγέλλει ότι οι εργασίες έγιναν χωρίς καμία προηγούμενη διαβούλευση, ούτε καν ενημέρωση, με τους δημότες – κατοίκους, χωρίς έγκριση κάποιας περιβαλλοντικής μελέτης και χωρίς ανάρτηση του αριθμού αδείας των εργασιών,

όπως επιβάλλεται από τον νόμο.

Αντιθέτως, στελέχη του Δήμου, αλλά και η ίδια η δήμαρχος Πεντέλης, είπαν στου κατοίκους, σύμφωνα με τον πολίτη Γ.Β., ότι δεν χρειάζεται άδεια για τις εργασίες, οι οποίες γίνονται για την αναβάθμιση του πάρκου. Όσο για την Άμεση Δράση, όπως τονίζει ο κάτοικος, αν και και ενημερώθηκε αρκετές φορές για αυθαίρετες εργασίες σε χαρακτηρισμένο χώρο πρασίνου, ουδέποτε εμφανίστηκε στο σημείο.

Νεότερη ενημέρωση (17.30)

Σε επικοινωνία της με το «Ε» η δήμαρχος Πεντέλης Νατάσσας Κοσμοπούλου διαψεύδει ότι η ίδια υποστήριξε ότι δεν χρειάζεται άδεια για τις εργασίες, η οποία και υπάρχει, προσθέτοντας ότι πρόκειται για ένα έργο της προηγούμενης διοίκησης, το οποίο και η ίδια εκτιμά ότι είναι ωφέλιμο. Ωστόσο, προκειμένου να ακούσει και τη γνώμη των πολιτών της περιοχής προτίθεται, αμέσως μετά το τριήμερο των Αποκριών, να συναντηθεί μαζί τους.

The post Πολίτης καταγγέλλει ότι έσκαψαν πάρκο στα Μελίσσια για να βάλουν υπόγειους κάδους απορριμμάτων appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα