Προληπτικές απολυμάνσεις σε σχολικά κτήρια του Δήμου Κηφισιάς

Προληπτικές απολυμάνσεις πραγματοποιήθηκαν σε σχολικά κτήρια της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Δήμο Κηφισιάς την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι απολυμάνσεις πραγματοποιήθηκαν από πιστοποιημένη εταιρεία με εξειδικευμένο προσωπικό, τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό και με τη χρήση ειδικών σκευασμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Ο δήμαρχος, Γιώργος Θωμάκος τόνισε: «Ξεκινήσαμε τη φετινή σχολική χρονιά με σχολαστικό καθαρισμό

των σχολικών μονάδων και αποφασίσαμε φέτος να πραγματοποιήσουμε τις προληπτικές απολυμάνσεις μετά από έναν μήνα λειτουργίας τους. Στον εξαιρετικά ευαίσθητο χώρο της δημόσιας εκπαίδευσης σκοπός μας είναι η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας των παιδιών μας και της εκπαιδευτικής κοινότητας με τον καλύτερο τρόπο. Ο  μηχανισμός του Δήμου μας βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα στο πλευρό των σχολικών επιτροπών για να λύσει προβλήματα και να καλύψει ανάγκες που δημιουργούνται. Οι προληπτικές απολυμάνσεις θα συνεχιστούν όπου αυτό απαιτείται».

Ο κ. Θωμάκος επισκέφθηκε σχολικές εγκαταστάσεις όπου πραγματοποιούνταν απολυμάνσεις, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας, Χρήστο Λαχανά και τον πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας, Νικήτα Κόκκαλη, αντιδήμαρχο Νέας Ερυθραίας, προκειμένου να επιθεωρήσουν τις εργασίες, αλλά και να συνομιλήσουν για τις ανάγκες των σχολείων με τους διευθυντές τους.

The post Προληπτικές απολυμάνσεις σε σχολικά κτήρια του Δήμου Κηφισιάς appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα